Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny fart

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zwykle gram premade z kumplem i w jednym z meczów mieliśmy adc luciana który miał opóźnioną reakcję i to dosłownie.Oczywiście zfeedował ale trudno możliwe że miał jakiś problem z połączeniem.W końcu dochodzi do rozmów w teamie bo kolega napisał coś po polsku.Nwm skąd on był ale po języku obstawiam że czech.No on do nas wyskakuje z pytaniem Polako ? Nic nie odpisujemy potem pisze city ? A potem pisze nazwę miasta i trafił bo w tym właśnie mieszkamy.Jak to możliwe ? Nie będę podawał nazwy ale nie jest to Warszawa ani żadne główne miasto danego województwa.Powiem tyle że na Podlasiu.Może to po prostu fart tylko że od tak sobie strzelić takie miasto i trafić ? Przypadek ? Czy jakiś haker bonzo. :D

To jego nick: LabasAsMatukas I nie jest to żaden z moich znajomych na 100%

Specjalista
Opublikowano

Pewnie jakiś Białorusin, ale pozamykaj drzwi i okna, staraj się nie masturbować, bo to podejrzane.

Opublikowano

Może ta osoba mieszkała lub mieszka w Polsce, a któryś z Was napisał coś charakterystycznego dla Waszego regionu (regionalizm)? Wtedy idzie zgadnąć :D

Opublikowano

Pewnie jakiś Białorusin, ale pozamykaj drzwi i okna, staraj się nie masturbować, bo to podejrzane.

Nie musze masturbować się tak jak ty bo mnie zaspokaja kobita :)

Nie napisał nic co było by charakterystyczne dla regionu w którym mieszkam.Jakiś wróżbita maciej może.Nwm jak on zgadł dobra mniejsza z tym tak chciałem tylko poruszyć jakąś małą dyskusję.

Opublikowano

Upy sobie żartują i robią z ciebie debila ( którym jesteś ). Powiedz mi proszę co ten temat ma do tego działu? Trafił to trafił, bo c**j drążyć temat....

@Synek

Chyba żart sobie robisz jakiś. Ten post jest żałosny i uświadomiłem o tym tego typa, a w dodatku to nie jest offtopic tylko odpowiedź. Zgadł to zgadł i tyle, SWAT go namierzy i okaże się, że jest terrorystą z CS'a. Za co te punkty? -.-

//Niezależnie od tego, czy ten temat jest żałosnym, czy nie, Twój post jest spamem.

//Kacki.

Opublikowano

imho to j****y grek :D

nie jest mozliwym wyciagniecie IP, mozliwe, ze po prostu typek ma rodzine w takim miescie a nie innym i byl to czysty zbieg okolicznosci, choc bardzo dziwny.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nie jest mozliwym wyciagniecie IP, mozliwe, ze po prostu typek ma rodzine w takim miescie a nie innym i byl to czysty zbieg okolicznosci, choc bardzo dziwny.

Wyciągnięcie IP gracza drogi kolego jest możliwe. Wyciągając IP gry masz coś w rodzaju węzła zbiorczego z i do którego są wysyłane pakiety. Na podstawie obserwowania ruchu w "węźle" możliwe jest uzyskanie adresu IP danego gracza =) Oczywiście są i zabezpieczenia serwerów("węzłów") jednak pamiętajmy, że jest to świat wirtualnej rozgrywki, a nie konto w banku i nikt nie postawi na 2048 bitowe algorytmy bo póki co nie komputery którymi dysponujemy nie są w stanie sobie z tym poradzić ;)

A co do tematu. Tak jak wspominałem wyżej jest to możliwe chociaż raczej nie warte świeczki tylko po to aby podać komuś miasto w którym mieszka.

Opublikowano

Wyciągnięcie IP gracza drogi kolego jest możliwe. Wyciągając IP gry masz coś w rodzaju węzła zbiorczego z i do którego są wysyłane pakiety. Na podstawie obserwowania ruchu w "węźle" możliwe jest uzyskanie adresu IP danego gracza =) Oczywiście są i zabezpieczenia serwerów("węzłów") jednak pamiętajmy, że jest to świat wirtualnej rozgrywki, a nie konto w banku i nikt nie postawi na 2048 bitowe algorytmy bo póki co nie komputery którymi dysponujemy nie są w stanie sobie z tym poradzić ;)

A co do tematu. Tak jak wspominałem wyżej jest to możliwe chociaż raczej nie warte świeczki tylko po to aby podać komuś miasto w którym mieszka.

w tym rzecz, dla zwyklego kowalskiego nie jest to mozliwe, rozumiem, jakby mu wjazd na chate araby zrobily po tym jak to napisal albo neta stracil, ale to?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Koles pewnie ma rodzine w Polsce i sie zapytał "city?" i powiedzial miasto ktore znal bo zapewne ma tam znajomych/rodzine :D

Zbieg okolicznosci :D 

Opublikowano

Ja rozumiem 'świat jest mały' ale sam fakt, zbieg okoliczności wow że trafił na niego. Podpinam się bo mnie ciekawi co się dalej potoczy :v trzeba było zaprosić ziomka (choć w tej sytuacji wywaliłbym router) to ciekawe jak przebiegałaby z nim rozmowa imo fejsa twojego by podał i passy do lola :v hmm.. Haker Bonzo. Są programy, które wyciągają IP ale z lola? Tyle wiem że w elobuddy można było max. ping widzieć.

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia bo coraz więcej śmieszków.A niektórzy myślą że mnie obrażą i zniżają się do poziomu wyżej.

@Sith Inqusitor Spinacz z cb typie

Opublikowano

Ja rozumiem 'świat jest mały' ale sam fakt, zbieg okoliczności wow że trafił na niego. Podpinam się bo mnie ciekawi co się dalej potoczy :v trzeba było zaprosić ziomka (choć w tej sytuacji wywaliłbym router) to ciekawe jak przebiegałaby z nim rozmowa imo fejsa twojego by podał i passy do lola :v hmm.. Haker Bonzo. Są programy, które wyciągają IP ale z lola? Tyle wiem że w elobuddy można było max. ping widzieć.

To nie programy. Wystarczy znać budowe i działanie sieci oraz wiedzieć, że komputer to nie tylko Windows i Gry :D

Specjalista
Opublikowano

Nie musze masturbować się tak jak ty bo mnie zaspokaja kobita :)

Nie napisał nic co było by charakterystyczne dla regionu w którym mieszkam.Jakiś wróżbita maciej może.Nwm jak on zgadł dobra mniejsza z tym tak chciałem tylko poruszyć jakąś małą dyskusję.

co to kobieta? Na który to lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...