Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura przestaje dzialać

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosc dziwny problem.

Posiadam myszke i klawiatura bez przewodową.

Zdarzylo mi sie to 2 razy i za kazdym razem w tym samym momencie.

min 1;40 chce uzyc jakies umiejetnosci na minionie i nic, klawiatura przestala dzialac, zresetowalem kompa dalej nie dziala jak sprawdzalem w przegladarce.

Do tego gdy kliknalem lewym przyciskiem na mape to  mi pingowalo mape, nie wiem dlaczego, bo pingu nie uzylem.

Wyjalem baterie i wlozylem jeszcze raz, za ktoryms razem zaczela dzialac.

Dzialala przez 2 dni i dzis znowu w tej samej minucie gry nie dziala.

Zacząlem cos klikac, nawet nie wiem jak a mi sie ekran z pelnego zmienil na okno, odłączylem ją od kompa, podlaczylem i zaczela dzialac.

Kupic nową klawiature to nie problem, ale czego gdy klawiatura przestaje dzialac to tez cos dziwnego dzieje sie z myszką?

Dziwne tez ze to sie stalo w tym samym czasie 2 razy.

Opublikowano

Masz zestaw mysz+klawa i są one pod jeden czujnik który podłaczasz przez usb więc jeśli jedno z nich dostaje wariacji to drugie też.Czy wymieniałeś baterie w myszce i klawiaturze.Może po prostu coś w klawie zalega więc możesz wyjąć przyciski i wyczyścić.

Opublikowano

Masz zestaw mysz+klawa i są one pod jeden czujnik który podłaczasz przez usb więc jeśli jedno z nich dostaje wariacji to drugie też.Czy wymieniałeś baterie w myszce i klawiaturze.Może po prostu coś w klawie zalega więc możesz wyjąć przyciski i wyczyścić.

Oddzielnie są.

Cala klawiatura nie dziala

Baterie wyminilem i nie nadal nie dzialalo, dopiero gdy wlozylem stare.

Opublikowano

Kup klawe i myszkę przewodową i po problemie. Nikomu nie polecam sprzęty bezprzewodowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może coś ze sterownikami nie tak? Popatrz czy na pewno sterowniki masz zainstalowane poprawnie. Polecam też format komputera zazwyczaj pomaga ;)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...