Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać trudna mechanicznie.

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azir, ta postać posiada naprawdę sporo możliwych do wykonania i przy tym widowiskowych combo. Godziny niezapomnianych faili gwarantowane.

Opublikowano

Master yi,kurewsko trudna postać,z*******e combo i można niezle wyczyniać na ulcie

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Azir, ta postać posiada naprawdę sporo możliwych do wykonania i przy tym widowiskowych combo. Godziny niezapomnianych faili gwarantowane.

Fak, zapomniałem powiedzieć. Oprócz Azira, bo już go mam ale to nie mój playstyle. Muszę przyznać, że postać do łatwych nie należy =)) Szukam jakiś cancel animacji, outplayowania na poziomie challangera przy wymasterowanej postaci itd.

Opublikowano

Myślę, że Riven jest dobrą opcją. Jest jedna wada - trochę wypadła z mety, a więc nawet przy kompletnym wymasterowaniu będziesz mógł dostawać od zwykłych Trundlów, Fior itd.

Cancellingi większości skilli, walljumpy, podbicie (Q3), stun, tarcza, dobicie, przyjemny waveclear (przy dobrej technice).

Po więcej zapraszam (mała reklama poradnika :D) tutaj.

@Sith Inqusitor, wejdzie, wejdzie. Zawsze jest coś do poprawienia, czy to Q3+ward, czy szybkość pomijania animacji. :D

Opublikowano

Myślę, że Riven jest dobrą opcją. Jest jedna wada - trochę wypadła z mety, a więc nawet przy kompletnym wymasterowaniu będziesz mógł dostawać od zwykłych Trundlów, Fior itd.

Cancellingi większości skilli, walljumpy, podbicie (Q3), stun, tarcza, dobicie, przyjemny waveclear (przy dobrej technice).

Po więcej zapraszam (mała reklama poradnika :D) tu

Właśnie się nad nią zastanawiałem, słyszałem, że jest jedną z trudniejszych postaci w grze, ale nie jestem pewny, czy na tyle, że sprosta moim wymaganiom co do trudności, bo wymagam MEGA TRUDNEGO championa, wejdzie w to?

Opublikowano

Właśnie się nad nią zastanawiałem, słyszałem, że jest jedną z trudniejszych postaci w grze, ale nie jestem pewny, czy na tyle, że sprosta moim wymaganiom co do trudności, bo wymagam MEGA TRUDNEGO championa, wejdzie w to?

Spokojnie w to wejdzie, jeśli ją dobrze ogarniesz to robisz 1v9

Opublikowano

Każda postać może sprawiać trudność na swój sposób.Z najtrudniejszych wg mnie Shaco który wymaga naprawdę sporo gier aby nauczyć się dobrego pozycjonowania i wybicia się w early,TF i umiejętność przekładania kart,pozycjonowanie,ulty trzeba być napewno skupionym kiedy nim gramy.Ciężko powiedzieć jaka poatać jest mega trudna bo każdą da się w końcu opanować.Ja np. kompletnie nie ogarniam leblanc jakoś za szybko wszystko się dzieje xD a np. mainując shaco po prostu się rozluźniam przy grze

Opublikowano

Nie wiem co wszyscy widza trudnego w Riven. Ma takie możliwości, które mogą być łatwo wykonywane, że to jest niepojęte. Kluczem jest ogarnięcie aa między skillami i to jest cała trudność tej postaci. Ta postać to stereotyp.

Soraka, bo leczenie nie jest proste

Jeśli chodzi o trudne postacie do opanowania na wysokim poziomie to Azir, Zed, Lee Sin, Draven z moich faworytów. Proponowałbym wybierać pomiędzy Azirem a Lee Sinem ze względu, iż są to postacie bardzo trudne do opanowania na wysokim poziomie, na którym faktycznie mógłbyś powiedzieć, że mainujesz takiego Azira i jesteś dobrym graczem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Yasuo, Azir , DOBRY Master Yi, NAPRAWDE dobra Ahri oraz moze Was to zdziwi ale zdecydowany i ogarniety Shaco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...