Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki internet

OnlyLife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na YouTube 2k subskrybcji i mój problem polega na tym że film 30minutowy wrzuca się ok 11-12h na YouTube.

Aktualnie mam od Orange 100mb/s funbox i nie raz internet mi się się wyłącza na chwilę ale rzadko.

Myślałem nad internetem takim: http://www.skydsl.eu/pl-PL/Internet-satelitarny?affiliate=POLADS001&geo_loc=1011476&geo_loc_int=&gclid=Cj0KEQjwh428BRCnvcyI-5nqjY4BEiQAijebwr418mvpna69viFxEWvshj6Onv2WZ6PRq03P7zmm_F4aAiFI8P8HAQ

W telewizji go teraz reklamują.

Mieszkam w małym mieście ( 30k ) i z tego co się orientuję to jest:

Polsat, Orange ( aktualnie go mam ) i więcej nie wiem bo nie mieszkam w jakimś super mieście, no i ewentualnie ta oferta powyżej co podałem wam linka.

Liczę na pomoc, zależy mi na szybkim internecie ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Przejdź sie do operatorów i spytaj, wszędzie maja indywidualne warunki dla danego miasta.

SkyDSL wymaga i tak zwrotnego łącza czyli upload miał byś zależny od tego jakie sobie załatwisz naziemne.

Na satelitarne dla dużego uploadu raczej cię nie stać bulić kilka tysięcy miesiecznie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

xD ja mieszkam na wiosce i mam światłowody 64mb/s i są oferty żeby zwiększyć upload więc nie uwierzę, że u Ciebie nie ma lokalnych dostawców

Opublikowano

Według twojego toku myślenia cała polska ma w małych miejscowościach światłowody.

Potęga internetowa jakaś czy co ? 

Opublikowano

xD ja mieszkam na wiosce i mam światłowody 64mb/s i są oferty żeby zwiększyć upload więc nie uwierzę, że u Ciebie nie ma lokalnych dostawców

mieszkam w mieście wojewódzkim, jakoś 150 tys typa, dom niedaleko centrum, 2 internety i na obu mam mniej więcej 2mb z 20 kupionych + 764347 pingu, więc pozdrawiam

tenor.gif

Opublikowano

Kiedyś jak byłem w orange powiedzieli mi że nie da się zwiększyć prędkości internetu bo za małe miasto czy coś takiego...

Opublikowano

Ja w sumie polecam cały pakiet Inea. Telewizja, telefon stacjonarny, internet.

813b6e191fada.png

Mam wykupioną szybkość 100mb/s, a na takim Steam pobiera mi po 11-12 MB/s. Dobry internet, ale tylko przez kabel. Inea nigdy przez wifi.

Opublikowano

To teraz podaj mu namiary na tego ISP w jego miejscowości zamiast się przechwalać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...