Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO - pierwsza ofiara

WhyNot.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczba osób grających w Pokemon Go musi być już naprawdę duża. Zaledwie kilka godzin po debiucie tytułu, serwery firmy Niantic padły. Ponadto stworki zbierają już pierwsze ofiary. W Meksyku młody człowiek spadł z mostu podczas próby złapania wirtualnego potworka. Można zatem niestety oczekiwać, że gdy tytuł zostanie udostępniony drogą oficjalną, ofiar może być jeszcze więcej… Ponadto niektórzy użytkownicy nie do końca potrafią korzystać z aplikacji. Zamiast użyć Pokeballa (przesuwając palcem po ekranie) – rzucają własnymi telefonami (!).

XDXDXDXD 

a nagroda darwina wędruje do...

Co myślicie o samej grze i pierwszych ofiarach własnej głupoty? To spadnięcie z rowerka mostu jeszcze mogę zrozumieć, w końcu każdy by chciał mieć swojego własnego Magikarpa, ale rzucanie telefonem? Rak :l

tenor.gif

Opublikowano

Liczba osób grających w Pokemon Go musi być już naprawdę duża. Zaledwie kilka godzin po debiucie tytułu, serwery firmy Niantic padły. Ponadto stworki zbierają już pierwsze ofiary. W Meksyku młody człowiek spadł z mostu podczas próby złapania wirtualnego potworka. Można zatem niestety oczekiwać, że gdy tytuł zostanie udostępniony drogą oficjalną, ofiar może być jeszcze więcej… Ponadto niektórzy użytkownicy nie do końca potrafią korzystać z aplikacji. Zamiast użyć Pokeballa (przesuwając palcem po ekranie) – rzucają własnymi telefonami (!).

XDXDXDXD 

Co myślicie o samej grze i pierwszych ofiarach własnej głupoty? To spadnięcie z rowerka mostu jeszcze mogę zrozumieć, w końcu każdy by chciał mieć swojego własnego Magikarpa, ale rzucanie telefonem? Rak :l

Źródło

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsze jest to, że od momentu nagłego wzrostu popularności za tę grę zaczęli się brać

GIMBusy, i reszta tej dzieciarni. (nie mówię tutaj o wszystkich). Jakby mieli skoczyć np.

z 3 piętra w krzaki aby znaleźć jakiegoś pokemona to by skoczyli. A później fota na facebooka

aby się przed 'Psiapsiółkami' pochwalić (kc max, księżniczka, super królowo, super<3333 i te tematy)

a później fejm rośnie. Najlepsze jest to że z tej młodzieży 'Fejsa' się więcej osób śmieje niż popiera.

Teraz jest czas na te pokemony i co, jak zawsze - jedna dziewczyna zacznie grać to inne

koleżanki zabierają się za to samo, bo nie chcą być gorsze i wolą się chwalić przed znajomymi

niż bardziej uważać. A jak ich na ulicy pierdyknie auto, bo pokemona będą szukać to jeszcze 

pretensję będą mieć do kierowcy że nie uważał, bo pieszy ma pierwszeństwo. Żenada.

Już jedna ofiara jest, niech mu ziemia lekką będzie ale ciekawe czy w PL będzie taka sytuacja :)

Krótko mówiąc - Śmiech na sali :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

XDXDXDXD 

Źródło

Sama gra jest interesująca i ciekawa, twórcy stworzyli ją z myślą o normalnych ludziach którzy by chcieli fajnie i zabawnie spędzić czas, a nie z myślą o psychicznie chorych ludziach skaczących z mostach za pokemonem. A rzucanie telefonem? Tak, faktycznie rak. Trzeba być.. [...] ******.

idiotą

#LenovoLegion Team

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pokemony na swoim telefonie, ale jakoś mega to mnie nie wciągnęło, raczej tak na zobaczenie co i jak, dużo artykułów sie też pojawiło o podróbkach tej gry i atakach hakerskich, dobrze że mam na swoim tel gdatę :D i raczej nie zdarza mi się pobierać apek poza sklepem play, chyba jednak te pokemony wywalę bo i tak nie gram, ale znam kilka osób na maksa w to wciągiętych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...