Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wiem ze sa jakies dekompilatory ktore dekompiluja aplikacje w autoit z Exe na Au3.Zna ktos taki dekompilator Wiem ze ktos z tego forum mial taki bo dekompilowal wszysrkich i wstawial Sourcy

W kazdym razie prosze o pomoc o.O

Opublikowano

wszystko co zrobione w nowym AutoIt3 nie zdekompilujesz , programy zawarte wraz z nim już o to się postarają . pozostaje jakiś profesionalny dekompilator ale kod źródłowy i tak nie będzie w pełni kodem źródłowym programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie kłam

On nie klamie.. nowy autoit (albo po prostu pelna paczka) przy kompilacji od razu uzywa obfuscatora. Da sie to zdekompilowac ale kod i tak nikomu nic mowil nie bedzie. ;)

Pprogramik do dekompilacji nazywal sie "au3toexe".

Opublikowano

@DZIÓB TUKANA

Ty masz jakis dekompilator bo kilka razy wyciagneles Kod zrodlowy :D

Oczywiste ze nie powiesz Zaraz wszyscy beda kradli i mowili zze to ich :)

A i po co

Aut2.exe w autoit to niby do dekompilacji

Opublikowano

tylko jeśli kompilator tak specjalnie przestawisz. obfuscator robi tylko syf w kodzie, zamula i może bynajmniej w teorii nawet uszkodzić. nie ma w nim nic do dekompilacji. jak sie postarasz to jest "odwracalny". ten decompilator co podałeś jest nieaktualny od... nie wiem nawet kiedy.

Opublikowano

Obfuscatora nie uzywam Tylko Nie chce zeby na 2 dzien Soruce latal na forum :) chodz Kosmicznych Botow nie robie Ucze sie od was Dzieki

dziobie tukana

robem

Kulfixie

Ertamie

I innym za pomoc dzieki wam wiem 90 % z tego czego sie nauczylem dzisiaj po kilka + dostaniecie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...