Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mam awansu?

eXiTe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie wiecie dlaczego nie mam awansu w Cs:go :{ pokaże screna moich ostatnich meczy.Prosze o rozsądne komentarze ludzi którzy sie znaja na tym.

SS--> kfgtwRt.png

Opublikowano

Jakby łatwo się wbijało rangi to byłoby bez sensu lol. Global mi wskoczył po 16 wygranych z rzędu

Opublikowano

Jakby łatwo się wbijało rangi to byłoby bez sensu lol. Global mi wskoczył po 16 wygranych z rzędu

To Global ale wiesz Szeryf ^^ koledzy po 4/5 mieli awansy a ja nadal nie mam.. :{

Opublikowano

To Global ale wiesz Szeryf ^^ koledzy po 4/5 mieli awansy a ja nadal nie mam.. :{

Grasz ze znajomymi więc zgaduję, że zaniżają poziom Twojej rangi.

Opublikowano

To Global ale wiesz Szeryf %5E%5E.png koledzy po 4/5 mieli awansy a ja nadal nie mam.. :{

koledzy z którymi grałeś rankedy to jakie rangi maja? Jak niższe od twojej to sie nie dziw, mozesz myslec ze dobrze grasz a tak naprawdę grasz na gorsze rangi xD

Opublikowano

Nie zasługujesz. Ja miałem serię jakiś 30 winów do 2 przegranych, a awans dało mi po 5 przegranych z rzędu i dwóch remisach.

Miałem niemalże identycznie, tyle że krócej. 18 winów po czym stwierdziłem że coś jest nie tak - następny mecz przegrałem, a kolejne dwa zremisowałem i dopiero był awans :makka:

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie zasługujesz. Ja miałem serię jakiś 30 winów do 2 przegranych, a awans dało mi po 5 przegranych z rzędu i dwóch remisach.

Miałem niemalże identycznie, tyle że krócej. 18 winów po czym stwierdziłem że coś jest nie tak - następny mecz przegrałem, a kolejne dwa zremisowałem i dopiero był awans :makka:

ja po 8 wygranych miałem wyje*ane, grałem z zeusem i beretkami, po 2 przegranych i wygranej awans

nie pytaj się czemu tylko graj, to jest cs, tego systemu nie ogarniesz

jak grałeś ze znajomymi to jakie rangi mieli? jak jakieś goldy to masz wyjaśnienie braku awansu

tenor.gif

Opublikowano

Po 19 wygranych z rzędu miałem awans do Global'a, także to nie twoja wina czy coś tylko tak zrobiona jest ta gra :P Pograsz jeszcze trochę i będziesz miał awans :)

graphic.png

Opublikowano

Grasz ze znajomymi więc zgaduję, że zaniżają poziom Twojej rangi.

Tylko że oni mają LE,LEM :)

To Global ale wiesz Szeryf %5E%5E.png koledzy po 4/5 mieli awansy a ja nadal nie mam.. :{

koledzy z którymi grałeś rankedy to jakie rangi maja? Jak niższe od twojej to sie nie dziw, mozesz myslec ze dobrze grasz a tak naprawdę grasz na gorsze rangi xD

Oni mają, LE,LEM

Opublikowano

Dziwna sytuacja, mi zdarzyło się awansować z serii (od najstarszego) 4 wygrane-przegrana-remis (z meczu wywaliło mnie na 3 rundy przed końcem meczu). Były też serie gdzie nie awansowałem po 8 wygranych.

Myślę że zależy to od puli graczy posiadających daną rangę np. pula graczy: silvery 20 osób, goldy 10 osób, wyższe rangi 2 osoby.

Aby awansować z silvera do golda musisz poczekać aż ktoś spadnie. (to tylko taka moja mała teoria)

Opublikowano

Ja zawsze po 4-5 awansuje i gram na swoje rangi. Nie graj z mniejszymi rangami bo to blokuje.

Opublikowano

To nie wiem jakim cudem raz miałem serię 20 winów i jednego loose na dust2 i nie awansowałem xD. Z tego co piszecie to globala powinieniem wtedy wbić.

Opublikowano

To ile masz wygranych z rzędu nie ma znaczenia... po prostu zdobyłeś jeszcze zbyt mało punktów w systemie przydzielania rang. Tak jak inni już pisali możesz awansować nawet po przegranej i wygranej/remisie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w csie sa ukryte punkty mmr przydzielenie rangi jest od tego jak duzo zdobywasz puntkow i mvp na mecz rowniez jesli grasz z wyzsza ranga daje ci to wiekszy procent szans na awans

Opublikowano

Z szeryfa zawsze sie ciezko wychodzi. Ja tez mi jest ciezko. Graj z 2 dmg i mge i le lub lem bo wtedy nagle mialem mecz o awans ale przegralem. Ogolnie musisz ugrywać rundy w pierwszej kolejnosci a potem duzo zabijać. Tak slyszalem

Opublikowano

Wy te swoje serie "20/30 wygranych z rzedu" macie grajac ze znajomymi?

Bo jakos ciezko mi uwierzyc, zebyscie mieli AZ 20 wygranych z rzedu i tylko 1 loose ;)

I nie pierdolcie, ze te swoje serie macie na supreme/globalu bo yebne xD

@topic

Moze wczesniej miales duzo przegranych z rzedu i teraz sie jakby wyrownalo?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja dostałem awans wczoraj po 1 wygranej, kappa. 5 losów, 2 winy, 1 remis ja już nie wiem jak to działa. Prawdopodobnie zlicza wszystkie winy i przegrane albo zlicza rundy wygrane/przegrane dlatego tak ciężko awansować czasem. Raczej to drugie. Dlatego może jak masz 5 winów 16:10, 16:11 itd, a wcześniej miałeś przegrane 16:0 to nie ma awansu ale to tylko moje przypuszczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...