Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer easyhc co chcieliście by zobaczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chcialbym sie dowiedziec od was co chcielibyscie zobaczec, czego wam brakuje na serwerach typu EasyHC mozecie nawet wymyslec cos czego jeszcze nie bylo (potem nasza ekipa wraz ze mna postaramy sie to wprowadzic, Przywrócic) a wiec zaczynajmy za kazda podpowiedz pod postem naliczany jest like :)

A wiec START ! :)

Opublikowano

hmm, dużo niedopracowanych :) ?

"Najlepiej to w ogole nie rob serwera jak ma byc z paczki" Myslisz ze robie z gotowej paczki o.O?

Jak juz robic easyHC to samemu.

Prosze o dalsze sugestie nie odradzanie mi trybu ;p

Opublikowano

hmm, dużo niedopracowanych :) ?

"Najlepiej to w ogole nie rob serwera jak ma byc z paczki" Myslisz ze robie z gotowej paczki o.O?

Jak juz robic easyHC to samemu.

Prosze o dalsze sugestie nie odradzanie mi trybu ;p

wolałbym gdybyś się ktos przyłozył do jakiegośfajnego RPG a nie nonstop easyhc, którym wszystkim się znudził

//

Opublikowano

@xavierxcreper w sumie teraz ciezko znalesc serwer RPG :P, Lecz mam już mape pod EasyHC wiec mysle ze pierwszy bedzie EasyHC a czas pokaze moze sie uda jakis RPG zrobic :)

Opublikowano

Moze easyhc bez tzw koxów? 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Moze easyhc bez tzw koxów? 

Nawet dobry pomysł, tylko jeśli zacznie cię klepać około 3-5 typa, to masz wielki problem

Opublikowano

czyli Nalezalo by zrobic cos takiego gdy gracz udezy drugiego gracza szybko teleportuje ich do specjalnej lokacji w ktorej oni klepali by sie (bez koxow), Po ukonczeniu walki wygrany wraca w poprzednia lokacje a przegrane na /spawn

-

Jeszcze jakies propozycje :) ?

@Sp1di

Uwierz jezeli serwer bedzie dobry gracze sie znajda :)

Opublikowano

Tych serwerow jest za duzo. Napisz moze jakis plugin na minigre, ktorego nie ma. Wtedy gracze beda. Co do EasyHC nie oplaca sie bo jedynie sa gracze na popularnych serwerach. Po co maja grac na twoim jezeli na tym popularniejszym maja to samo a nawet lepsze "rozwiazania".

Opublikowano

Skoro znasz się na programowaniu i robieniu pluginów polecam ci zrobić serwer typu prison czyli ekonomia strefy (coś co będzie sprawiać że dana osoba będzie walczyła o te cele) pamiętam że kiedyś jakiś yotuber miał taki serwer lecz niestety nagle się urwał i się skończył.

Na takim serwerze bym grał z wielką przyjemnością.

Jak coś służę pomocą w opisaniu szczegółów jeżeli jesteś zainteresowany.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeodor3K mialem juz serwer jail no i powiem ci ze nie przynosil on zadnego zarobku ani graczy wiec raczej nie ;p

w sensie u mnie byly no normalnie jail + sektory + Cele no ze mozna bylo kupowac cele mi SimpleRegionMarket itp (Ogolnie fajnie sie gralo itp) ale graczy nie bylo. Ale dzieki za propozycje :)

@Etaku a wiec opisz dzialanie np tej minigry :)

Opublikowano

Nie opłaca Ci się stawiać serwera EASYHC.

Te serwery są stawiane ciągle nowe i ciągle nie wypały więc nie wiem czy będziesz tracił swój cenny czas i chęci na rzecz która nie wypali "Jak zwykle"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeodor3K mialem juz serwer jail no i powiem ci ze nie przynosil on zadnego zarobku ani graczy wiec raczej nie ;p

w sensie u mnie byly no normalnie jail + sektory + Cele no ze mozna bylo kupowac cele mi SimpleRegionMarket itp (Ogolnie fajnie sie gralo itp) ale graczy nie bylo. Ale dzieki za propozycje :)

czyli Nalezalo by zrobic cos takiego gdy gracz udezy drugiego gracza szybko teleportuje ich do specjalnej lokacji w ktorej oni klepali by sie (bez koxow), Po ukonczeniu walki wygrany wraca w poprzednia lokacje a przegrane na /spawn

-

Jeszcze jakies propozycje  :) ?

@Sp1di

Uwierz jezeli serwer bedzie dobry gracze sie znajda  :)

no to był słaby ten twój jail

Opublikowano

@Etaku a wiec opisz dzialanie np tej minigry :)

Ja mam za Ciebie wymyslac projekty na minigre? Ty chcesz zalozyc serwer czy ja?! Zalosne... Tylko aby podstawic pod nos jakies pomysly...
Opublikowano

Do zamkniecia padla tylko 1 sensowna odpowiedz :)

-

Jak byk pisalem ze chce propozycje nie odradzanie trybu EasyHC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...