Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBS Zaniża mi upload ! i to dużo ! Dlaczego ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu streamuje więc upload jest dla mnie bardzo ważny podczas gdy mój prawdziwy download u upload wynosi tyle:

ec8c5fd1e89f.png

to OBS pokazuje tyle :

e2fd4e82da35.png

i ja się pytam dlaczego ?

Skoro mam 2Mb to i w Obs'ie powinno być około 1900kb więc czemu jest marne 500-600 ?

Ktoś wie czemu ?

Dam wielkiego plusa za pomoc

Opublikowano

jeżeli myślisz że to sa prawdziwe wartości to sie K***A myslisz

21d61a22e4.png

max download u mnie to 6mb/s, te liczby sie przez cos tam dzieliło ale nie pamietam przez co

więc nie zaniża tylko taka masz predkosć uploadu, a ja nie wierzysz to spróbuj cos na mega/chomika wrzucic i zobaczysz jaka masz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

21d61a22e4.png

max download u mnie to 6mb/s, te liczby sie przez cos tam dzieliło ale nie pamietam przez co

więc nie zaniża tylko taka masz predkosć uploadu, a ja nie wierzysz to spróbuj cos na mega/chomika wrzucic i zobaczysz jaka masz

Dzieli się przez 8. 1 bajt = 8 bitów 

bit - b

bajt - B

Opublikowano

ocz

21d61a22e4.png

oczwysice , przynajmniej u mnie są prawdziwe bo w umowie jest download 25mb i upload 2mb wiec wartosci są dobre u mnie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...