Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet?

PolskiKoniuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na samym początku zaznaczam iż nie mogłem nigdzie znaleźć coś związanego z internetem więc wybrałem ten jako najbardziej stosowny. Chodzi o to, że chciałbym zmienić internet - ten chodzi wolno i czasem nie ma połączenia. Pisze ten temat z prośbą o rozpisanie dobrych internetów w rozsądnej cenie ( nie wiem jak z wodociągami ).

Od razu mówie, iż UPC sie nie na daje, gdyż mieszkam w małym miasteczku w Wielkopolsce. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

To zmieniaj na najlepszą ofertę co masz w u siebie w pobliżu, wystarczy się tylko samemu spytać 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To zmieniaj na najlepszą ofertę co masz w u siebie w pobliżu, wystarczy się tylko samemu spytać 

Niby tak, ale nie mam jak... Mam złamane 2 nogi aktualnie jeszcze będę miał to. ok 2-3tyg. Więc nie mam możliwości ruchu. :/ #Snowboard 

Opublikowano

To najmij czarownika niech telepatycznie sprawdzi po sąsiadach jakie mają internet i od kogo.

Nie wiem co ty sobie wyobrażałeś że ktokolwiek w ogóle ma pojęcie co za dostawcy internetu są w w takiej małej mieścinie? Ty nie znalazłeś to ja ktokolwiek ma za ciebie znaleźć ?

Skoro nie ma UPC to nie ma też innych większych dostawców, są prywatni ISP. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...