Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 2142 - jak teraz rozpocząć grę?

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam mały problem. Dostałem Bf 2142 Deluxe od kolegi, mam go teraz na Originie. Gdy próbuję się zalogować pisze mi ,,Kontaktowanie się z Głównym Serwerem EA", następnie wyskakuje błąd. Owszem, wiem że serwery już są wyłączone. Ale np. chciałbym zagrać kampanię, ale nie mam zrobionego żołnierza. Pomoże ktoś? Za pomoc dam limit like!

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

@up Wiem, ale Kampanią nazwałem Singleplayer ;)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Masz najnowszą wersje bf`a? Jeżeli tak, to prawdopodobnie EA zrobiło już tak, że nawet zalogować się nie da. Ja swojego (dawnego) czasu też miałem bf 2142 Deluxe Edition i jeżeli chcesz to mogę Ci udostępnić pasy na PW, żebyś sobie sprawdził, czy w ogóle będziesz mógł sie zalogować. Jeżeli zadziała, to będziesz mógł sobie grać.

Opublikowano

Tak, najnowsza.

Jeżeli mogę prosić... To mogę chcieć te pasy :)

MKfY45t.png

Opublikowano

Pasy nie działają :(

Więc F5.

MKfY45t.png

Opublikowano

Dobra, udało mi się zagrać w Singla ;)

Niedługo zrobię TuT jak w niego zagrać, bez tworzenia żołnierza.

Chciałbym jeszcze podziękować @aresorek za Pomoc :P

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...