Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za lagi.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, odpalam dzisiaj lola, 3 gry z rzędu ta sama akcja: postać stoi, nie reaguje na polecenia myszki, akcja się dzieje, miniony dostają dmg, ludzie chodzą atakują, a ja nie mogę się ruszyć... 500 fps 40 pingu.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Specjalista
Opublikowano

Lagi masz i kolejne gry zaczynasz? Spróbuj wyłączyć/włączyć synchronizacje i jakbyś mógł podać z czego masz internety.

Opublikowano

Lagi masz i kolejne gry zaczynasz? Spróbuj wyłączyć/włączyć synchronizacje i jakbyś mógł podać z czego masz internety.

Z tego co wiem lagi zależą od pingu, a ten mam w normie. Postać po prostu przestaje reagować na polecenia, a wszystko inne toczy się normalnie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Specjalista
Opublikowano

Z tego co wiem lagi zależą od pingu, a ten mam w normie. Postać po prostu przestaje reagować na polecenia, a wszystko inne toczy się normalnie.

Powinno tak być, ale np internet z Orange, ma na to wyjebane. 

Opublikowano

Moze przyciski w myszcze Ci nie dzialaja? Kappa

Nie no w oknie patchera nacisnij zebatke w prawym gornym rogu i nacisnij "Napraw gre".

Napisz, jak zrobisz ;d

PS. Testuj na niestandardowce

Opublikowano

Internet od Orange szczytem technologicznym nie ejst i można by zwalić winę na dostawce ale...
Pingi masz dobre więc prawdopodobnie przyczyna leży albo w RITO(i to jest rpawdopodobne ze względu na to, że potwory obok zadają dmg)... albo w Twoim PC. Sprawdź temperatury podczas gry. Może czas odkurzyć radiator? Może to być też wina jakiegoś programu. Zakładam, że masz dysk magnetyczny co przez lata się spisywało, ale aktualnie odchodzi do lamusa. Duża ilość danych na dysku powoduje wolniejszy dostęp do niego->wolny dostęp do dysku powoduje przycięcia gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...