Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny kapsułek pójdą w górę?

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem 10 kapsułek drużynowych prentendentów holo/foil i 10 legend holo/foil

I pytanie czy po zakończeniu promocji cena pójdzie w góre, czy jednak nie ma szans?

z tego co widze to challengersi na rynku juz są po 1,44 a legendy 1,50..

Opublikowano

Pójdą w góre tylko potrzeba czasu, az noobki posprzedawają :P

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Nie no nie chce mi sie zbytnio tego w eq kisić rok żeby zdrożało o te 1 euro np.

Myślałem że sprzedam to na drugi dzień albo za 2/3 z podwójnym zyskiem tak jak to było np na mlg columbus 2016

Opublikowano

Nikt nie. Bo skąd mamy to wiedzieć. Jedyne co wiadomo to, to że pójdą w górę. Chyba kupie szklaną kule bo każdy wróżby chce. Idź do wróżki może ci przepowie kiedy pójdą w górę. Minimum to z 2-3 miesiące musisz czekać jak nie rok. Z cologne 2015 poszły w górę o 0,5 centów po roku.

Opublikowano

Nikt nie. Bo skąd mamy to wiedzieć. Jedyne co wiadomo to, to że pójdą w górę. Chyba kupie szklaną kule bo każdy wróżby chce. Idź do wróżki może ci przepowie kiedy pójdą w górę. Minimum to z 2-3 miesiące musisz czekać jak nie rok. Z cologne 2015 poszły w górę o 0,5 centów po roku.

nie patrze na kolonie 2015 bo to obsrane naklejki bez holo.

teraz są o wiele lepsze + jest holo / foil które są ładne 

Opublikowano

Na rynku jest 29k prentendentów , a legend 43k. Czyli prentendenci powinni szybciej pójść w góre?

dziś ponoć sie kończy promocja , ciekawe czy rano coś zdrożeje.

Opublikowano

Ty narzekasz? Dobrze zrozumiałem? Promocja jeszcze się nie zakończyła, więc czego Ty chcesz xD

cena napewno pójdzie w góre.

Opublikowano

Ty narzekasz? Dobrze zrozumiałem? Promocja jeszcze się nie zakończyła, więc czego Ty chcesz xD

cena napewno pójdzie w góre.

Nie narzekam. Liczyłem sie z tym, że nie wiadomo czy cena wgl pójdzie w góre xD

edit. widze żę faze zwykle juz po 30 centów. Nakupilem ich 20 po 22 centy

oby tak dalej :)

Opublikowano

Podrożeją tylko trzeba czasu... na mlg sytuacja była na tyle dobra, bo valve zrobiło wszystkich w ch*ja i zakończyło promocję naklejek niemalże od razu po meczu finałowym. Wtedy kapsuły zaczęły drożeć momentalnie i z tego co pamiętam ja swoje sprzedałem już na trzeci dzień za podwójną cenę.

Opublikowano

Na rynku jest 29k prentendentów , a legend 43k. Czyli prentendenci powinni szybciej pójść w góre?

dziś ponoć sie kończy promocja , ciekawe czy rano coś zdrożeje.

Trochę kuleje teoria, mniej = drożej. Jak dla mnie w legendach jest więcej "ładnych" dlatego są droższe.

886881468339437216092.jpeg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak . legendy o wiele ładniejsze A ludzie myślą ze z tych pretendentow od razu każda będzie jak Splyce Foil

Tylko, że Splyce jest też takie drogie, bo to jedyna naklejka tej drużyny lol.

Opublikowano

Tak . legendy o wiele ładniejsze A ludzie myślą ze z tych pretendentow od razu każda będzie jak Splyce Foil

Tylko, że Splyce jest też takie drogie, bo to jedyna naklejka tej drużyny lol.

Jest dużo takich pojedynczych naklejek i ich ceny są o wiele mniejsze . a dużo osób wciąż uważa że po turnieju teamy się rozpadają z dupy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...