Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam!

Natknąłem się na dziwny błąd przy odpalaniu rsro. Przeszukałem chyba całe forum i nie znalazłem odpowiedzi. Włączam ribota, następnie edxSilkroadLauncher (oba programy w najnowszej wersji), Launch, Ok, zaznaczam opcje jak w przypietym poście, ustawiam porty, klikam Start, widzę jak ładuje się hackshield i po chwili wyskakuje ikonka z błędem 56314237.png. Kiedy klikam OK na moment ekran robi się ciemny, jakby aplikacja się wyłączała po czym znowu widzę pulpit. O co chodzi? Może zapomniałem coś zainstalować? Mam OCX, Library files, scripty, mapy.

Z góry thx za udzieloną i pomoc.

--->8. Krzaczki

- Błąd loadera - Stara wersje lub został źle wpisany port

znalazłem to w poście o błędach w runtime, niby podobne te krzaczki ale nie te same. Mógłby ktoś podrzucić linka do najnowszego Loadera? szukałem, nie mogę znaleźć aplikacji dzięki której ruszyłbym z botem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jak ustawiasz porty, to zaznaczasz Redirect IP World/Login ??

Opublikowano

Spróbuj uruchomić silka przez normalnego clienta, bez loadera. Jak sie zalaczy, potem uruchom przez loadera z botem;] Winno działać.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Rozwiązanie było najprostsze z możliwych. Poprostu nie miałem zainstalowanego .net frameworka... Thx, wszystkim za pomoc. Może warto by było umieścić to zdjęcie i rozwiązanie problemu w FAQu? Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png