Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem który plugin to odpowiada za coś.

ciastkoBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Zrobiłem z kolegą paczkę pluginów -  AnimatedMotd , antyescape , authme , autclicker , 

barAPI , bossBarSk , coloredSigns , core , disco_siara , fgsk , fristProtection , funnyGuilds , giant_siara , holographicDisplays , itemizer , losowe_tp_siara , noCheatPlus , openInv , otchlan_siara , permissionsEx , pierozki , protocolLib , sGenerator , shopkeepers , siara_antyAura , siara_kopacze_boy_sand , siara_wezwanie , siara_piorun , simpleUc skQuery , skript ,  tagApi , tim

I nie wiem który plugin służy za to żeby co chwilę pokazywały się wiadomości na chatcie bo pokazują się z innego servera. W pluginie skript wszystkie skrypty przejrzalem nic w nich nie bylo.

Opublikowano

Nie widzę pluginu, który by mógł wysyłać wiadomości, lecz masz też autorskie, w których może coś być.

Najlepiej zrób tak, że po kolei będziesz usuwał pluginy, aż dojdziesz do tego, co to powoduje.

Opublikowano

Moim zdaniem jest to w Skript

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...