Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel Do Grania

Citrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, poszukuję dobrego fotela obrotowego do grania na każdą powierzchnię i trochę dużą masę... bo trochę ważę xD na każdą powierzchnię bo aktualnie w pokoju była podłoga z drewna i jest położony na to dywan... i kułka się połamały, dla tego szukam jakiegoś nowego.. takiego dobrego... xD i przepraszam że w tym temacie ale nie wiem w którym ;//

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na prawde? Fotel do grania? O boże święty   xD

Może jeszcze skarpety do grania, buty do grania, spodnie do grania. Kup sobie wygodny- po prostu, a nie zadne za 1000 zł tylko dlatego że jest gejmingowy i ma znaczek ESL czy jakiejs organizacji- kupowanie takich rzeczy tylko z powodu nazwy to jeden z najwiekszych debilizmów na świecie. 

Opublikowano

Znajdz sobie taki fotel ktory ma taka siatke dziurkowana. Jest duzo lepsza, mozesz latem siedziec, za plecy wentylator sobie postawic i ladnie pieknie ^^

Typowy informatyk co zacza sie interesowac komputerami:
Osoba: "Chcialbym kupic sobie klawiature mechaniczna do 100zl, np taka jak Steelseries Apex"
"informatyk": "Jaki masz zasilacz?"
Zasilacz: Do kart zwyklych typu 970 980 680 670 itd wystarczy obojetnie jaki majacy 550Watt. Do kart takich jak 980ti AMP Extreme czy Evga 980ti Classified  co pobieraja spokojnie 300+ Watt potrzeba zasilacze ktore maja odpowienia ilosc amperow. Marka nie ma nic do tego, mialem juz "znane" marki co byly gorsze od tych "noname". Jak zasilacz ma minimum 25A <amperow> w kabelku PCIe 6-8Pin jest dobrze.
Ale do 99% komputerow typu GT730, GT8400 itd wystarczy zwykly noname zasilacz majacy 550Watt.

Opublikowano

@Cocoala i @1361622928-U485574.pngflondi to się nazywa nabijanie postów :) przeczytajcie pierw od nowa ten temat i odpowiedzi do niego.. tu chodzi "gejmingowy" czyli DOBRY do grania i żeby nie było z nim żadnych problemów.. i jakie 1000zł? napisałem że mój budżet to 300 zł :) więc proszę wiecej nie pisać takich postów, a nawet jeżeli bym chciał kupić sobie coś od ES:'a to nie twój interes za ilę bym to kupił c:

Opublikowano

Do 300zł to tylko jakieś biurowe fotele znajdziemy w Jysku. Najlepiej się tam przejść i zobaczyć każdy model który ci odpowiada, to ty położysz na nim dupe nie my.

Opublikowano

ak racing a jak nie pozwoli ci budżet to taki czarny mały fotel taki jak ma isamu

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Człowieku, nikt ci nie poleci fotela. Już mówiłem, pójdź do agata meble, jysk czy coś innego i tam posiedź na nich i wybierz. Każdemu inaczej się siedzi, każdy ma inny rozmiar dupy.

Opublikowano

Człowieku, pytam jakie ktoś poleca :) to tak jak byś powiedział jakie gry Ci ktoś polecił.. a każdy by ci powiedział, idź do media marktu i posadź na nich dupę i kup może ci po pasują a jak nie to kasa w błoto :)

Opublikowano

Nie porównuj gier z meblami, a tym bardziej z takim na którym będziesz siedział dłużyszy czas. Grę zawsze masz szansę oddać, a nie wiem jak z fotelami. Poleci Tobie ktoś coś na czym mu się dobrze siedzi, dla Ciebie nie będzie to komfort i co? Będziesz musiał się z tym użerać. Dlatego jeżeli chodzi o takie mebelki do 300zł to idzie się samemu, i już byś to dawno załatwił ale wolisz się wyżalić - "idź do media marktu i posadź na nich dupę i kup może ci po pasują a jak nie to kasa w błoto". Co ma moja dupa do gier komputerowych? Marne porównanie. 

Ale ty k***a nie rozumiesz że nikt Tobie nic nie poleci bo łatwiej jest pójść do sklepu z meblami i samemu wybrać. K***a jak chcesz to ci polecę marki sklepów z meblami gdzie kupisz... Agata Meble, BlackRedWhite, Ikea, Jysk.

Opublikowano

ALE KUR**A TY NIE ROZUMIESZ ŻE MAM DO SKLEPU PO 50KM? nie to wydam tak o na dojazd około 20/30 zł i tak do kilku sklepów zamiast doradzić jaki ktoś poleca fotel i sprawdzić opinie o nich i sprawdzić w jakim jest sklepie... weź ty człowieku użyj głowy czasem...

Opublikowano

ALE KUR**A TY NIE ROZUMIESZ ŻE MAM DO SKLEPU PO 50KM? nie to wydam tak o na dojazd około 20/30 zł i tak do kilku sklepów zamiast doradzić jaki ktoś poleca fotel i sprawdzić opinie o nich i sprawdzić w jakim jest sklepie... weź ty człowieku użyj głowy czasem...

Jest jeszcze taka możliwość - poproś rodziców by Ciebie podwieźli, ale dobra jak jesteś uparty to trzymaj: http://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/plus/krzeslo-biurowe-skodsborg-kremowe-0, mój ojciec ma w biurze, jest w miare wygodne jak za tą cenę............

Opublikowano

no właśnie, to żeby mnie podwieźli to też trzeba wydać, ale ok. mam fotel z takimi samymi kółkami i są już połamane w przeciągu 9 miechów ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...