Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

91 Days - Dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9255814682376141424733.jpeg

91 Days

Sezon: Lato 2016

Studio: Shuka

Ograniczenia wiekowe: 17+

Gatunki/Tematyka: Dramat, Mafia
Odcinki:

Odcinek 01: AnimeZone.pl Shiden.pl

Noo, przyznam, że jednak jest w tym sezonie co oglądać. Wszystkie te animu like Black Lagoon, Gangsta. mi się podobały, czuję, że to może być najlepsze. Z*******a atmosfera już w pierwszym odcinku. :)))))))

MAL:

During Prohibition, the law held no power and the mafia ruled the town.

The story takes place in Lawless, a town thriving on black market sales of illicitly brewed liquor. Avilio returns to Lawless after some time away, following the murder of his family in a mafia dispute there.

One day, Avilio receives a letter from a mysterious sender, prompting him to return to Lawless for revenge. He then infiltrates the Vanetti family, the ones responsible for his family's murder, and sets about befriending the don's son, Nero, to set his vengeance in motion.

Killing brings more killing, and revenge spawns more revenge. How will the 91-day story of these men guided by a tragic fate end?

Opublikowano

Mało znane studio (które ma na koncie tylko 2 sezon drrr) do tego biorą swoją własną historię. Więc albo wyjdzie wielki hit, albo wielkie gówno...

Poczekam za całym sezonem.

106071453484304291456.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

C***a - nie czekałem tylko oglądałem regularnie. Ogólnie widać braki w budżecie, bo wizualnie dość często kulało, ale produkcja nadrabia klimatem (takie trochę Baccano) ostatni odcinek trochę mi się nie podobał, jednak całość oceniam nawet wysoko - takie słabe 8/10

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jakieś wybitnie piękne to nie było, ale wciąga i czuć ten klimat mimo wszystko. Zakończenie takie trochę dziwne i średnio mi się ono podobało, ale całość jak najbardziej przyjemna i z tygodnia na tydzien czekałem niecierpliwie na odcinek.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Z*******e to było,fabuła nade wszystko pięknie wszystko poplanowane,muzyka bdb odpowiadająca klimatowi,kreska fajna choć czasem ubolewała i to na pewno był ten minus,bohaterzy i charaktery jak na tamte czasy przystało - dobrze przedstawione i anime mojego ulubionego studia.,chociaż ten koniec to taki se.,liczyłem że chociaż gdy go tak trzymał przy życiu na ostatnim odcinku to chociaż obaj zginą.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...