Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serverem na hostingu fiberhost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam parę dni temu zakupiłem server minecraft na hostingu fiberhost .Na początku wszystko ładnie szło dopiero później przy wgrywaniu paczki pluginów na server nastąpiły błędy : Wszystkie pliki z paczki pobierały sie na rozmiarze 0 . Zreinstalowałem server i gdy go uruchomiłem na serverze nie było plików wordl itd. Uruchamiałem server kilka razy i nic . Mógłby mi ktoś pomóc ?

Opublikowano

Witaj,

najlepiej zrobisz jak napiszesz do Biura Obsługi Klienta tego też hostingu. Domyślam się, że jest to błąd po ich stronie.

Na przyszłość mogę tylko powiedzieć, żebyś nic nie kupował na tym hostingu bo jest to po prostu krzak.

Pozdrawiam

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Witam parę dni temu zakupiłem server minecraft na hostingu fiberhost .Na początku wszystko ładnie szło dopiero później przy wgrywaniu paczki pluginów na server nastąpiły błędy : Wszystkie pliki z paczki pobierały sie na rozmiarze 0 . Zreinstalowałem server i gdy go uruchomiłem na serverze nie było plików wordl itd. Uruchamiałem server kilka razy i nic . Mógłby mi ktoś pomóc ?

Ten hosting był dobry. Był 2 lata temu. Dzisiaj widać jak upada. Ciągłe ddosy i te sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...