Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawajcie kapsuły

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu niby ma nic z tego nie być lol po pierwsze nie minęły jeszcze nawet 3 dni a jak będzie trzeba to i rok poczekam albo je otworze 

Opublikowano

Na rynku jest prawie 30k challengerow z tego z 27 jest za 1,5+ euro. Szansa, że akurat twoje kapsuły zostaną kupione jest mała. Ludzie się będą ścigać obniżając cent po cencie byleby sprzedać. : )

Opublikowano

Na rynku jest prawie 30k challengerow z tego z 27 jest za 1,5+ euro. Szansa, że akurat twoje kapsuły zostaną kupione jest mała. Ludzie się będą ścigać obniżając cent po cencie byleby sprzedać. : )

to ci już pisałem że poczekam z rok aż te gówna się powyprzedają i sprzedam z x3 zyskiem 

Opublikowano

To logiczne, zawsze ludzie tak robią ;) Dlatego trzeba odczekać poł roku/rok, a następnie sprzedać. 

Opublikowano

Wolę otworzyć niż sprzedać lub wymienić . hologramy są bardzo ładne . jeszcze podróżeją tylko się ludzie uspokoją

Jak zobaczysz, że holo skoczy do 2 euro to wtedy się opłaca.. ja na razie otworzyłem 2 i miałem mega farta, bo dostałem FaZe holo i FaZe foil, ale więcej nie otwieram xD.

Opublikowano

Nawet jeszcze nie skończyła sie promocja.. Naklejki nadal można kupić w grze

ja czekam aż sie skończy i wtedy zobacze. Kupiłem 20 kapsuł challengersi / legendy

Opublikowano

ja czekam aż sie skończy i wtedy zobacze. Kupiłem 20 kapsuł challengersi / legendy

Przecież kupowanie jest zablokowane od finału koleś.

Opublikowano

Co ty pierdolisz. Przed chwilą kupiłem naklejke faze, więc nie wiem o co ci chodzi ^^

a przynajmniej pokazało mi że transakcja zakończona pomyślnie

Opublikowano

Przecież kupowanie jest zablokowane od finału koleś.

Ja też jeszcze w grze mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...