Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z kostiumami broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, dodałem na serwer system kostiumów broni. Wszystko pięknie działa, tylko nie da się używać skili.

Musi to być wina binki bo na bince innej (bez systemu kostiumów broni) skile działają.

w bince edytowałem:

ActorInstanceAttach

ItemData

GameType

InstanceBase

Locale_inc

PythonApplicationModule

PythonItem

PythonItemModule

PythonNetworkStreamPhaseGameActor

Opublikowano

ActorInstance.h

ActorInstanceAttach.cpp

ItemData.h

GameType.h

InstanceBase.cpp

Locale_inc.h

PythonItem.cpp

PythonItemModule.cpp

PythonNetworkStreamPhaseGameActor.cpp

PythonPlayerModule.cpp

To pliki z binki które trzeba zmienić.

Jak będziesz miał problem daj mi CZYSTE pliki z listy up to ci zrobię.

sygna.png

Opublikowano

Wiesz ze ja nie pozwalam na uzywanie mojego systemu ktorego NIE kupiles? Skad wiem ze to moj? WIDZE PO K***A PLIKACH EDYTOWANYCH 

ban.gif

Opublikowano

Wiesz ze ja nie pozwalam na uzywanie mojego systemu ktorego NIE kupiles? Skad wiem ze to moj? WIDZE PO K***A PLIKACH EDYTOWANYCH 

Do mnie to mówisz ?

sygna.png

Opublikowano

To jest mój autorski system, w takim razie musiałem edytować te same pliki dotyczące tej funkcji, a nie funkcji petów czy wierzchowców. 

Opublikowano

Rzeczywiście, jak coś nie działa i jest zbugowane to możliwe, że to autorstwa deco.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

To jest mój autorski system, w takim razie musiałem edytować te same pliki dotyczące tej funkcji, a nie funkcji petów czy wierzchowców. 

Tak to dobrze ze autorski, ile w tym twojego kodu procz src w ktorym go wgrales?

Rzeczywiście, jak coś nie działa i jest zbugowane to możliwe, że to autorstwa deco.

Dziwisz sie skoro to kradzione macie jak wiekszosc systemow? To nie ja tutaj kupuje jakies gowna po 10€ tylko wy:) Nie jeden serwer ma moje kostiumy i nie narzeka ani na sklepy czy inne moje systemy. 

Jak pisalem. Nie pozwalam na uzywanie mojego systemu, nie chodzi oto ze jest kradziony bo mnie to szczerze nieinteresuje zbytnio tylko to ze inni go kupili go ode mnie a nie k***a od jakis sorinow dzieciakow 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...