Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kerden97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama.jpg

IP: Wyspa.ench.pl

WWW: http://www.78682.enmc.pl/

Pluginy: Aukcje! handluj bezpiecznie i sprawnie. Ranking wysp i wiele więcej !
Atrakcje: Dużo parkourów , Labiryntów i wkrótce eventów !

Serdecznie zaprasza kerden97 z ekipą.

17920.png17928.png17933.png

Opublikowano

Słabe eco spawn też no i ogólnie 2/10

No i ogólnie 2\10, wyjaśnij co jest nie tak, z chęcią się dowiem co ci przeszkadza to postaram się to ogarnąć, nie wyraziłeś żadnej sensownej oceny... :)

Opublikowano

Powiem tak prezentacja dosyć słaba nie zachęca do tego po wbiciu na serwer zastałem admina latającego wokół mnie ale dobra pobiegłem oblukać sklep i tam się załamałem dosyć, że prawie nic nie można sprzedawać to żeby coś kupić potrzeba w ciul kasy.

Opublikowano

Powiem tak prezentacja dosyć słaba nie zachęca do tego po wbiciu na serwer zastałem admina latającego wokół mnie ale dobra pobiegłem oblukać sklep i tam się załamałem dosyć, że prawie nic nie można sprzedawać to żeby coś kupić potrzeba w ciul kasy.

Powiem ci tak  ,gdybyś przeczytał regulamin na /warp regulamin to byś wiedział że jest Sklep jak i Skup i na Skupie można sprzedawać bardzo dużo rzeczy potrzebnych by się utrzymać i zarobić. Przeczytaj posiedź chociaż 5 min na serwerze a dopiero potem oceniaj a nie bez wymaganej wiedzy robisz spam i negatywne opinie :)

Opublikowano

Prezentacja niezachęca, spawn też i jak wyżej koledzy wspominali eco...

Jestem otwarty na wszelkie sugestie, więc jeżeli mógłbyś się wypowiedzieć wprost co można zmienić, wysłucham i postaramy się to ugadać, a nie pisać ogólnikami...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...