Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać do gry?

PelnoSyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy warto jeszcze wracać do DO ?

Jaki polski serwer ma najwięcej graczy i ile mniej więcej jest ludzi na serwerach ?

Opublikowano

Warto, robisz konto vega, napedy, podwajacz, kupujesz peta robisz go na 8lvl mi to zajęło 3 dni i jazda.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Gdyby nie boty nie wróciłbym na pewno, sam wróciłem z 2 miesiące temu. Gra już nie daje takiej przyjemniści jak kiedyś. Wyloty coraz częściej ograniczane są do bicia botów na 4-x. Bez jakiejś ekipy moim zdaniem nie ma sensu wracać

Opublikowano

Nie. P2W.

Ale żałosny gif..

Nie ma sensu. Gra leci w dół i to mocno. Konta warte 1000 zł są sprzedawane po 300 bo nikt w to nie gra

Nie powiedziałbym. Dziś tonto top 25 na pl3 poszlo za 700

VPS: ON

Więcej na PW.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

,,co było już nie wróci choć czasem mam nadzieję '' a nadzieja matką głupich . szkoda gierki kiedyś się robiło wyloty wojny miało się ekipę a teraz znależć kompana do gry trudno bo ten i ten botuje . bye bye DO

:((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

,,co było już nie wróci choć czasem mam nadzieję '' a nadzieja matką głupich . szkoda gierki kiedyś się robiło wyloty wojny miało się ekipę a teraz znależć kompana do gry trudno bo ten i ten botuje . bye bye DO

:((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((:(( :((

GE1 zapraszam.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...