Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realmy Warmane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jak wiadomo serwer Warmane, stary molten ma kilka realmów na wotlk. Pierwszy z nich Icecrown jest meeega zaludniony i czeka się po 3/4 godziny w kolejkach. Graczy na nim jest 12 tysięcy niby :O. Kolejnym jest Lordareon, nie ma na niego żadnych kolejek i gra 9 tysięcy osób. Jest jeszcze Blackrock, najmniej osób gra tam. Moje pytanie brzmi: Czym one się różnią ? Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi :// Szukam strasznie jakiegoś serwera na zastępstwo sunwella i ten jedyny wydaje mi się być odpowiedni ale dostać się na niego graniczy z cudem.

Opublikowano

Dobra, udało mi się dostać na realm icecrown. Popytałem i dowiedziałem się, że raty są 7x. Kolejki można ominąć jakąś dotacją. Lordareon podobno jest na jakiś abonament czy coś takiego, nie bardzo właśnie zrozumiałem.

Opublikowano

Z tego co się orientuję to działa tak, że gdy dasz im na sobie zarobić raz to oni jakimś magicznym sposobem nagle znajdują dla Ciebie miejsce. Po prostu musisz coś kupić w ich IS za real money.

Opublikowano

Ja polecam Lordaeona - raty podobne jak na sunwellu, dużo polskich graczy ostatnimi czasy tam gra, parę polskich gildii się znajdzie, nie ma kolejek więc nie trzeba czekać, i jest większa integracja między graczami niż na icecrown, ponieważ nie ma df, co jest wielkim plusem. For the alliance  !!! PEACE

Opublikowano

Ja polecam Lordaeona - raty podobne jak na sunwellu, dużo polskich graczy ostatnimi czasy tam gra, parę polskich gildii się znajdzie, nie ma kolejek więc nie trzeba czekać, i jest większa integracja między graczami niż na icecrown, ponieważ nie ma df, co jest wielkim plusem. For the alliance  !!! PEACE

Problem w tym, że podobno na lordareonie nie ma ICC ;o Tylko uldu jest a icc mi się o wiele bardziej podoba ://

Opublikowano

To jest realm progresywny.

Nie rozumiem tylko dlaczego nie ma ICC :p Możesz mi podać jakąś polską gildię albo coś ? Zacząłem tam grę ale w pojedynke gra się tak sobie :/

Opublikowano

Nie rozumiem tylko dlaczego nie ma ICC :p Możesz mi podać jakąś polską gildię albo coś ? Zacząłem tam grę ale w pojedynke gra się tak sobie :/

Z czasem będzie udostępniony icc, nie masz się czego bać. Podaj mi swój nick, pogadamy w grze/ razem poexpimy, aktualnie mam 25 lvl. 

Opublikowano

Z czasem będzie udostępniony icc, nie masz się czego bać. Podaj mi swój nick, pogadamy w grze/ razem poexpimy, aktualnie mam 25 lvl. 

Asceta, zaraz wychodze z domu ale jeszcze dzisiaj będę.

Opublikowano

Zbliżony serwer do sunwella jest Lordaenon, szkoda tylko że cyferki oszukują na żadnym z tych serwerów warmane nie ma takiej liczy osób jaką pokazują na stronie to jest zakłamanie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...