Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o tym telefonie?

Z racji tego, że przyszła pora wymienić mój stary na nowy, a do dyspozycji mam ok.2000 zł, więc wpadł mi w oku ten model.

Opublikowano

Od siebie powiem tylko tyle, ze jest to highend, czyli nie zawiedziesz sie zapewne, tyle ze s6 kosztuje 1,5k, masz budzet 2k, wiec pewnie dostaniesz cos jeszcze lepszego. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Od siebie powiem tylko tyle, ze jest to highend, czyli nie zawiedziesz sie zapewne, tyle ze s6 kosztuje 1,5k, masz budzet 2k, wiec pewnie dostaniesz cos jeszcze lepszego. 

u mnie w lokalnym neonecie z 2200 do 1900 jest przeceniony

za 1.5 k jest

ale to od jakiegos operatora, a ja sie w umowy nie chce bawic tylko kupic bezposrednio :P

rownie dobrze moglbym go miec za 1 zl ale 150 zl na 2 lata bulic to wyjdzie mnie ponad nawet to 

Opublikowano

u mnie w lokalnym neonecie z 2200 do 1900 jest przeceniony

za 1.5 k jest

ale to od jakiegos operatora, a ja sie w umowy nie chce bawic tylko kupic bezposrednio :P

rownie dobrze moglbym go miec za 1 zl ale 150 zl na 2 lata bulic to wyjdzie mnie ponad nawet to 

Na allegro wyrwiesz za 1.5 k Całkiem spoko oferty są. 5 stówek zostanie na jakieś balety czy coś.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...