Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zdobywaniem platynowych części

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. The Crew posiadam od kilku dni - zdążyłem już skończyć kampanię jednoosobową i zdobyć 50 poziom... Problemem jest dla mnie jednak zdobywanie platynowych części. Mimo iż kończę testy i misje na platynę, to albo wypadają części tuningu wizualnego, albo mechanicznego... brązowe lub srebrne! Ktoś wie o co chodzi? ;c

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Im wyższy masz poziom auta tym lepsze części dostaje, tak żeby nie było przeskoków zbyt dużych.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Zazwyczaj do około 1000 poziomu pojazdu tak wypadają, później dopiero platyny się dostaje regularnie.

Im wyższy masz poziom auta tym lepsze części dostaje, tak żeby nie było przeskoków zbyt dużych.

Konkretnie chodzi o to, że w nowym systemie zdobywamy tylko części lepsze lub tego samego poziomu jaki mamy teraz (różniące się tylko bonusem).

Witam. The Crew posiadam od kilku dni - zdążyłem już skończyć kampanię jednoosobową i zdobyć 50 poziom... Problemem jest dla mnie jednak zdobywanie platynowych części. Mimo iż kończę testy i misje na platynę, to albo wypadają części tuningu wizualnego, albo mechanicznego... brązowe lub srebrne! Ktoś wie o co chodzi? ;c

Mam to samo, znalazłeś może rozwiązanie ? 

Tak jak napisałem wyżej ;) Nie może być za łatwo, trzeba poświęcić na to trochę czasu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Najłatwiej jest chyba robić testy umiejętności na ponad 40 poziom na złoto, wtedy będziesz mieć jakieś 1000pkt na samochodzie, resztę dobijesz w miarę szybko. Części wizualne przestaną lecieć jak odblokujesz wszystkie. Na wyścigach jest też chyba większa szansa na części, ja lvlowałem auta na krótkich frakcyjnych i szło bardzo sprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...