Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH na Argentusa

p4w6i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mh działa bez problemu  problem jest taki ze pliki są zabezpieczone przez rozpakowaniem trzeba z binki uzyskać izo key by rozpakować jakikolwiek plik z pack i w tym jest problem serwery takie jak baria dreikon maja dokładnie to samo + ze na bari działa wszystko z dysku d a na argentusie i dreikonie nie by zrobić tam jakieś czity trzeba pierw nauczyć się wyciągać izo key z pliku bin następnie nauczyć się rozpakowywać za pomocą uzyskanego izo keya pliki z pack :) tyle mogę powiedzieć 

Opublikowano

Mh działa bez problemu  problem jest taki ze pliki są zabezpieczone przez rozpakowaniem trzeba z binki uzyskać izo key by rozpakować jakikolwiek plik z pack i w tym jest problem serwery takie jak baria dreikon maja dokładnie to samo + ze na bari działa wszystko z dysku d a na argentusie i dreikonie nie by zrobić tam jakieś czity trzeba pierw nauczyć się wyciągać izo key z pliku bin następnie nauczyć się rozpakowywać za pomocą uzyskanego izo keya pliki z pack :) tyle mogę powiedzieć 

A posiadasz takiego mh? 

/

Opublikowano

A posiadasz takiego mh? 

nie wiem z teori jak co i jak ale jeszcze nie doszedłem do tego jak to ogarnąć :) jak to mówią człowiek uczy się całe życie a ja własnie się uczę 

Opublikowano

A posiadasz takiego mh? 

nie wiem z teori jak co i jak ale jeszcze nie doszedłem do tego jak to ogarnąć :) jak to mówią człowiek uczy się całe życie a ja własnie się uczę 

To gdybyś ogarnął coś i chciał się podzielić to pisz śmiało :3 

/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...