Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gut knife doppler czy skiny

adrian053

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie kosy zawsze dawały satysfakcje niż skiny do broni. Na twoim miejscu wybrałbym Guta Dopplera, z phasem możesz nawet wytradować i wyjść na +.

Opublikowano

Ja bym nie brał obsranego guta, skiny lepiej ;x

Guty to bardzo ładne noże. Szczególnie Rust Coat, najpiękniejszy pattern w CS:GO.

Co do tematu- lepiej mieć 60 euro w jednym skinie.

Opublikowano

Fajniej gra się nożem niż skinami - masz go zawsze i akurat doppler wygląda bardzo ładnie.

Pamiętaj, żeby brać jak najniższy float ponieważ jeśli chodzi o guty to nawet fn mają obdarte krawędzie. 

Opublikowano

Kup sobie nóż i jak ci zostanie tam kiedyś jakieś 3 euro to kupisz skiny jakieś :D np.

- M4A4 | Zły daimyō

- AK-47 | Elitarny

- Glock-18 | Palnik Bunsena

- USP-S | Moment siły

- Desert Eagle | Koryncki

Ja sprzedałem swoje skiny za pln i kupiłem własnie takie i mi wystarczają

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wybralbym skiny i wytradowal do fajniejszej koski lub znalazl dobrego guta dopplera z jakims phase takim normalnym tanim na rynku + float

Opublikowano

Ja bym brał skiny bo masz więcej a nie tylko 1 skin. Ja kupilem sobie ak buntownik awp boom i m4 statrak (ten orzel jest na skinie nie pamietam) oraz usp s stat trak nierdzewny z naklejkami i inne skiny tanie p90 glock itp i wyszlo kolo 50-60 euro z naklejkami

Opublikowano

Mnie jakos nigdy nie rajcowaly skiny do innych broni procz kosy.

Wybralbym kose, poniewaz to z nia masz wiecej szpanu, czesciej z nia biegasz, po skonczonej rundzie chyba nie biegasz z akaczem, awka?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...