Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat hextech

cezipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie odnosnie zdobywania skrzyn czy jak zdobyłem skrzynke akali to bede mógł zdobyć kolejna i kiedy to nastąpi

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to skrzynke wygrałeś przy pomocy Akali. Następnym razem tą postacią będziesz mógł otrzymać skrzynie w następnym sezonie, ale ogólnie to każdą postacią, którą jeszcze nie otrzymałeś możesz to zrobić. Wejdź na swój profil i tam gdzie jest napisane czy jest pierwsza wygrana dnia dostępna to tam też jest o skrzynkach za ile się odnowi i czy możesz jeszcze wygrać.

Opublikowano

skrzynie wygrałem akali oraz kilkoma innymi postaciami i sie właśnie zastanawiałem kiedy bede mógł wygrać tymi postaciami znowu bo powoli kończą mi sie postaci którymi dam rade s wbić zeby dostać skrzynke.

Opublikowano

W nowym sezonie. A żeby dostać skrzynkę to S musi mieć ktoś z twojej drużyny, nie tylko ty =)

No w tym przypadku się nie zgodzę,nie raz z mojego teamu ludzie dostawali S i nigdy nie zdobywałem skrzynki ..

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...