Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ENDERCHEST.PL ODDZIELNY ITEMSHOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam serwer na hostingu enderchest.pl i oddzielny serwer na itemshop kod sms sprawdza i wykorzystuje tylko nie wykonuje komendy na serwer, rcon password i rcon port wszystko wpisałem dobrze tylko nie wykonuje komendy na serwer enderchest.pl
Prosze o odp.

Opublikowano

Enderchest.pl niczego nie blokuje sam u nich miałem sklep. Sprawdź kolego skrypt sklepu którego używasz, zainstaluj inny.

Opublikowano

Skrypt mam z itemshopu treekttv (https://www.youtube.com/watch?v=0tFsagBeApQ)

Baze danych dawałeś serwera enderchest.pl czy serwera www oddzielnego?

Skryptowi Treekta nigdy bym nie zaufał, dodatkowo możesz zainteresować się pluginami, które działają jako itemshop, przy okazji upewnij się, że twój hosting WWW nie blokuje połączeń socket :) 

Pomogłem? Daj lajka!

Ty dostałeś pomoc - ja chcę lajka!

5463996887.png

Fajny mam internet, co nie? Hehe :3

Opublikowano

Podłączyłem baze serwera www i gdy wysyłam sms pisze ze usluga aktywowana a komend nie wykonuje nadal.

+zmieniłem hosting serwera www i nie serwer z enderchest nie wykonuje komend z serwera www

Opublikowano

Podłączyłem baze serwera www i gdy wysyłam sms pisze ze usluga aktywowana a komend nie wykonuje nadal.

+zmieniłem hosting serwera www i nie serwer z enderchest nie wykonuje komend z serwera www

Jaaki masz hosting www?

Pomogłem? Daj lajka!

Ty dostałeś pomoc - ja chcę lajka!

5463996887.png

Fajny mam internet, co nie? Hehe :3

Opublikowano

Jaaki masz hosting?

Tak jak wspomniał @Francuz. - hosting strony też ma znaczenie. Na śmieciowych hostingach typu CBA, XAA nie działa.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...