Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa Train Station

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Train station by watus

Mapa Train Station to mapa przedstawiajaca podniszczone srodowisko polskiej stacji PKP lat 90-tych. Mapa na ktorej glownym zadaniem jest odbicie zakladnika. Na mapie znajduja sie 2 podziemne przejscia oddzielone peronem. Obok peronow budynek poczekalni i budynek hotelu wzorowany na budynku z mapy inferno.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=720942460

Chciałbym abyście ocenili mi tę mapę w skali od 1-10.

Opublikowano

Mapa bardzo dobrze dopracowana, jednak wątpię by nadawała się do gry np. rankingowej. 

Opublikowano

Raczej na MM się nie nada...

Aczkolwiek do pogrania ze znajomymi się nadaje(ocenie jak na niej ciut pogram)

Opublikowano

Mapa nie była robiona pod mm, ani pod trening ima czy coś, raczej mała mapka do pogrania ze znajomymi.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Fajna mapa, lecz tylko do jakiegoś 2v2, 3v3 ze znajomymi, bo turnieja bym na nim nie zagrał :P Podoba mi się klimat tej mapy, lecz rzeczywiście bardziej przypomina Source
Oceniam 8/10

Opublikowano

Wyglądem nie przypomina CS:GO, a Sourca :P

Również podzielam tę opinię. Jak dla mnie gdzieniegdzie za mało detali. ;)

Opublikowano

Mapka raczej wyląda jak za czasów 1.6 czy source. Mapka stworzona typowo dla 4fun. Nie wygląda jakas super, ale ze ma polska historie to jest ogromny plus.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Mapka raczej wyląda jak za czasów 1.6 czy source. Mapka stworzona typowo dla 4fun. Nie wygląda jakas super, ale ze ma polska historie to jest ogromny plus.

I tu masz 100% racji kolego, jak najbardziej się z tym zgadzam :)

Opublikowano

Szkoda że te wszystkie turnieje itp są na tych mapach standardowych jak np patrzę na tego dusta to mi się niedobrze robi.

Mapy cs też powinny być grane i jestem pewny że te były całkiem inne wyniki tych wszystkich "najlepszych" teamów :)

BTW.

Mapka spoko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...