Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena co kupować? (100 euro)

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Będę miał około 100 euro i teraz pytanie co opłaca się kupować z tej przeceny bo z naklejek wątpię że coś się zarobi chyba że za rok zastanawiają mnie te kapsuły które najlepiej kupować ??? 

- kapsuły naklejek pretendentów czy legend ??

- kapsuły autografów pretendentów czy legend ?? 

jak to było ostatnio i do kiedy ta przecena 

Opublikowano

pojemniki drużynowe prentedenty , z zwykłe naklejki lub autografy nawet nie ma co inwestowac

autografy czy naklejki ? i czemu pretendentów 

Opublikowano

Mi się wydaje że autograf s1mple w folii może być całkiem drogi ;) Na tą chwile na rynku po 3 dolary, zamierzam kilka zakupić bo na drop nie licze

Opublikowano

Również zdecydowałem się na zakup no i wystarczy mi poczekać zobaczymy co się będzie działo ; ]

Opublikowano

Ja uważam, że to nie ma większego znaczenia, zarobisz czy tak czy tak. Osobiście brałbym kapsuły autografów pretendentów. 

Opublikowano

Mi się wydaje że autograf s1mple w folii może być całkiem drogi ;) Na tą chwile na rynku po 3 dolary, zamierzam kilka zakupić bo na drop nie licze

jakie 3?

na chwile obecną kosztuje 8 eur

Opublikowano

jakie 3?

Dlatego że jest brany jeszcze do Pick'ema, poczekaj, po finale powinien być tańszy.

Opublikowano

jakie 3?

Dlatego że jest brany jeszcze do Pick'ema, poczekaj, po finale powinien być tańszy.

a to chyba że xD

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jest jedno, czy kupicie pretendentów, czy legend, w zeszłym roku po 3 dniach legendy były droższe, najlepiej kupcie po równo i po problemie :) 

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jest jedno, czy kupicie pretendentów, czy legend, w zeszłym roku po 3 dniach legendy były droższe, najlepiej kupcie po równo i po problemie :)

challengersow zawsze sa drozsze, bo te druzyny rzadko bywaja w majorach, a ten ma wyjatkowo ladne naklejki

Gość Majoreq.
Opublikowano

Bierz pan autografy pretendentów, tak sobie myślę, że najdroższy s1mple i najszybciej przybiera na wartości. Możesz jeszcze kennyS, Scream, SK Gaming, G2 Esports i Team Liquid.

Opublikowano

Bierz pan autografy pretendentów, tak sobie myślę, że najdroższy s1mple i najszybciej przybiera na wartości. Możesz jeszcze kennyS, Scream, SK Gaming, G2 Esports i Team Liquid.

g2 ma chyba najladniejsza naklejke w calym turnieju.. ogolnie te holo prete juz kosztuja +/- 5 euro takze kapsula bedzie droga

Opublikowano

Chyba jednak cena tak jak w zeszłym roku nie wzrośnie :v patrząc na to, że jeszcze kapsuły są w przecenie..

niby gdzie jak kupno juz zablokowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...