Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to będzie troche brutalne, ale wkońcu to forum o hackach. Jest możliwe napisane w AutoIt programu, który byłby wstanie spalić dysk lub procesor?

PS.Aby nie zakładać kolejnych tematów, jest możliwa blokada myszy itp. aby nasz program AutoIt wykonywał swoje zaprogramowane czynności, a ofiara nie mogła nic zrobić ?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź jak zawsze pomocny robem, plusa już daje,i jeśli mógłbym prosić, pomógłbyśmi w zrobieniu czegoś takiego w wolnym czasie?

Opublikowano

Blokada klawiatury, potem w pętli dać run() programy, które zżerają mega dużo procesora, kopiowanie plików ważących kilka gb, cu jeszcze? :< aaa ,dać to do autostartu. Wszystko jest na forum.

Opublikowano

dzięki z tym run()

A co do procesora przemyślałem to, już nie aktualne, nie będę taką swinią nawet dla największych wrogów.

Opublikowano

samo run nie spali kompa co najwyzej przegrzeje procka po jakimś czasie jak niewydoli wentylator , ale jest zawsze mozliwość dotarcia do rejestrów procesora i tam troche namieszać czy też i w biosie przestawiając taktowania szyn czy procka , wkoncu są od tego programy do overclockingu a jak mniemam pomysł na tym sie opiera tylko tak by spalić procka. pamiętać trzeba ze przy okazji należy kontrolować stabilność działania bo w razie zbyt duzych wachań czy przeciążeń a nie wspomne o temperaturze procesora zadziałają zabezpieczenie w procesorze. chyba najlepiej będzie dobrać się jednak do płyty głownej , wyłączając wentylator i podnosząc napięcia na max albo prawie na maxa na procesorze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie... czy wy kurwa ocipieliście?? Jakie palenie procka, jakie palenie dysku. Za takie coś się idzie siedzieć... I przestańcie w końcu mylić znaczenie słowa hacker...

Polecam Wikipedię.

A tu cytat:

Znaczenie słowa "haker" w masowych mediach jest inne niż stosowane przez społeczność hakerską. Media powszechnie używają go wobec osób łamiących zabezpieczenia systemów komputerowych, co w słownictwie informatycznym określa się mianem "crackingu", a osoby łamiące te zabezpieczenia mianem "crackerów". Określanie crackerów mianem hakerów jest bardzo źle widziane w środowisku, gdyż etyka hakerska sprzeciwia się cyberprzestępczości.

Ogarnijcie się SK i przestańcie w końcu pierdolić głupoty.

Hack to niekoniecznie coś co służy do niszczenia.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

lepiej ty się ogarnij , kto w ogóle wspomniał cokolwiek o hackerach !! rozmawiamy o możliwości i sposobach rozwiązania jakiegoś problemu. skoro coś jest możliwe to jak kogoś interesuje ma prawo wiedzieć jak działa i czy działa, co ty chcesz robić jakieś tematy tabu z czegokolwiek ? uszkadzanie komputera jest złe , nie wolno na ten temat rozmawiać, zamknąć wszystkim usta bo ktoś taki jak ty poczuje się urażony że w ogóle rozmawiamy ...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@2x up:

Wiem, że to będzie troche brutalne, ale wkońcu to forum o hackach.

[irony] A nie, no to ja przepraszam, przecież słowo hack w ogóle nie odnosi się do hakera. [/irony]

A co do tego co napisałeś: Ok, więc jeśli jakiś dzieciak będzie chciał wiedzieć w celach 'informacyjnych' w jaki sposób wykonać atak DoS lub DDoS na serwer banku, to mu wytłumaczycie? No pewnie! Co z tego że pójdzie siedzieć zanim w ogóle coś temu serwerowi zrobi. Przecież on chciał w celach informacyjnych. A ziomek powie że dowiedział się z tąd i będzie problem.

Trzeba trochę myśleć zanim coś się zrobi lub powie, bo nigdy od razu nie przewidzisz konsekwencji swoich czynów.

stop1.png

Opublikowano

widzę ze masz się za uber hakera

: Ok, więc jeśli jakiś dzieciak będzie chciał wiedzieć w celach 'informacyjnych' w jaki sposób wykonać atak DoS lub DDoS na serwer banku,

co am piernik do wiatraka

zresztą

1.dzieciak czyli osoba nie pełnoletnia

2.nic nie zrobi jeden pc nie wystarczy chyba że serwery są w chuj stare i na win 95

Opublikowano

Wystaczy że chociażby spróbuje... nie musi nic uszkodzić, a pozatym nie wiem czy wiesz ale w świetle polskiego prawa osoby pow. 16 roku życia traktowane są jak dorosłe. Btw kto stawia jakikolwiek serwer na windzie? Chyba desperat.

co am piernik do wiatraka

a ma dużo, bo kolega wyżej napisał, że:

skoro coś jest możliwe to jak kogoś interesuje ma prawo wiedzieć jak działa i czy działa,

więc jeśli nie ogarnąłeś związku między tym co napisałem a tym co zacytowałem teraz to myślę że nasza dyskusja nie ma sensu (i tak nie ma).

stop1.png

Opublikowano

masz racje nie ma sensu poniewarz temat ma być o spaleniu proca

-_-

16 roku życia traktowane są jak dorosłe.

przeczytaj jeszcze raz

kto stawia jakikolwiek serwer na windzie? Chyba desperat.

Chyba nawet nie wiesz co to win 95 i jaki miał błąd

gratuluje przeczytanej książki "szkoła hakerów"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...