Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca dla 16 latka w dużym mieście (Warszawa)

yukomee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak myślicie jaka praca będzie najlepsza dla 16 latka w wakacje w dużym mieście? Chciałbym pracować przez jakieś 2-4 tygodnie. Podajcie swoje propozycje.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał ulotki, ale też: helper na eventach,sprzątanie i inne jest wiele rozwiązań :)

To nie kolega  xD

Możesz zatrudnić się w jakiejś firmie na magazynie, jeżeli masz ukończone 16 lat.

Opublikowano

może alfons? ew . prostytutka ale nie wiem czy bedziesz patrzył na swoją godność jeśli to ci się nie spodoba to na budowe ale nie legalnie lub na grzyby/jagody

Opublikowano

Duże miasto? Idz na przystanek autobusowy (spory) i pytaj sie czy mają 2zł na bilet :D Jak bedziesz wyglądal przyzwoicie to możesz mieć z 50zł na godzine

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Sprzedawaj jakies zabawki czy cos, nic legalnego pewnie sie nie oplaca szczerze,ale znajac zycie na ulotki tez nielegalnie bedziesz latac, nie polecam takich prac, moze sprzatanie baru jakiegos? Musisz wbijac do kazdego jak leci i sie pytac, czy nie potrzebuja pomocy. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Pytaj na złomie czy nie potrzebują pomocy,ja tak zrobiłem i już 3 lata tak robię,więc spróbować warto..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Najlepiej połaźić i popytać czy nie potrzebują kogoś do pomocy. A jak to ci nie wyjdzie to pakuj się i jedź zbieraj truskawki i borówki :D :D 

Opublikowano

Możesz jeszcze z mefedronem polatać, kto co woli.

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak już to prace pomocnicze, ewentualnie ulotki... 800zł max dostaniesz za cokolwiek, nikt Ci nie da 12zł/h. W Austrii za owoce masz 1,5k euro na msc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...