Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak odblokować kamerę?

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś którym przyciskiem mogę się teleportować do wolnej kamery jak tak sobie latam na klawiaturze oczywiście bo na padzie robi się to przyciskiem X który odpowiada za szybki atak lecz na klawiaturze nie działa próbowałem szukałem na necie i nie znalazłem to może wy mi pomożecie wiecie żeby wejść na szczyt jakiejś góry na która normalnie się nie ma dostępu i potem tepnąć do wolnej kamery naszego Geralta i sobie po niej chodzić widziałem u pewnego youtubera że tak zrobił ale no niestety on grał na padzie a ja pada nie posiadam więc na klawiaturze też musi być jakiś odpowiednik

Opublikowano

admin edytował temat chodziło mi którym teleportować się do wolnej kamery bo na padzie robi się  to przyciskiem X jak już jestesmy że tak powiem wolni a na klawiaturze nie znalazłem nic

Opublikowano

Wiem jak odpalić wolną kamerę i tak dalej ale chodzi mi o to jak się do niej teleportować żeby sobie pochodzić po jakimś inaczej niedostępnym miejscu 

Wiem, że są dostępne szybkie podróże, ale o teleportowaniu w dowolne miejsce nie słyszałem.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...