Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż ostatnio nie mam żadnego hobby a każdy powinien mieć jakieś, nie umiem sobie znaleźć nic ciekawego. Może wy coś doradzicie? Jakie hobby wy macie?

Napiszę te których już próbowałem:

- SpeedCubing

- Balisongi

- penspinning

- yoyo

- diabolo

Opublikowano

Ok ...

grafika komputerowa, fizyka, biologia, psychologia, kalenistyka, body upgrading, szermierka, muzyka, gra na gitarze elektrycznej, boks, sztuki walki, filozofia, języki obce, gry komputerowe, filmy, komiksy, anime, soft IT, bronie kategorii białej, aktorstwo, taniec, śpiew, lekkoatletyka, rysowanie, kolekcjonowanie gier, copy-writing, literatura, fan-fikcje, spirytualizm, zjawiska paranormalne, chemia

Opublikowano

To ty powinieneś wiedzieć, co chcesz w życiu robić, a nie pytasz jakichś trolli i randomów, którzy nie wiedzą, co to życie. :makka: Nie wiem, na prawdę nie ma nic, co lubisz robić? Może jakieś sporty?

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Nie wiem, to coś trzeba odkryć :D Ja kiedyś robiłem pompki z nudów, spodobało mi się i wkręciłem się bardziej, do dziś ćwicze kalistenike i jest to moje główne zajęcie, a zaczęło się z tak prostej rzeczy. 

Opublikowano

Według mnie jesteś zbyt leniwy aby znaleźć jakiekolwiek hobby. Gdybyś chciał coś robić w swym życiu oprócz pierdzenia w fotel i grania w LoLa to byś poszedł w Google i poszukał, zamiast pisać tematy, w których musisz czekać na odpowiedź i dopiero gdy ci odpiszą zastanowisz się nad czymś, a potem na następny dzień ci to wyleci z głowy.

Ale żeby mi warna nie dali:

Siłownia

Kolarstwo

Programowanie

Bieganie

Piłka (nożna, siatkowa, ręczna itp.)

Pływanie

Boks

Judo

Karate

Nauka rzeczy, które cię interesują

Życie

Wypady ze znajomymi

...

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...