Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA V] Jak szybko zarobić pieniądze na ONLINE?

kubi131310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest może jakiś sposób na pieniądzę do GTA V ONLINE? Może jakiś glitch? lub w ostateczności trainer? Mam 5 pojazdów najnowszych tylko nie mogę ich sprzedać. Pieniądzię potrzebuję na organizacje.

Moja wersja GTA v Online: 1.34

Jeżeli ktoś by chciał ze mną pogram zapraszam: https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/jaroszkapl

Jestem ogarniety przeszedłem 100% gry. W ONLINE posiadam 23 lvl.

Opublikowano

• Napady i przygotowania do napadów – niekoniecznie Twoje. Warto wykonywać przygotowania/napady Humane Labs i Pacific Standard, ponieważ one dają najwięcej pieniędzy. Aby dołączyć do (przygotowania do) napadu, wystarczy w menu telefonu wybrać szybkie akcje oraz "Rozegraj napad".

• Sprzedaż samochodów z ulicy – co 45 minut możesz sprzedać jakiś samochód z ulicy w Los Santos Customs. Szukaj luksusowych samochodów (tutaj przydatna lista).

Graj duże deathmatche oraz akcje stworzone przez graczy (np. ostatnio popularne RPG vs Insurgents).

Opublikowano

Okej dzięki za odpowiedź a coś z mrocznej strony jakieś cheaty na kasę?

Cheaty to wielkie prostowanie swojej drogi do bogactwa. Nie ma z sensu z nich korzystać – żadnej frajdy z tego, że zarobiłeś dużo pieniędzy. ;p

Opublikowano

kiedyś największe forum o cheatach i ludzie cheatów już nie dodają? haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...