Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry - wakacje

p4w6i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym jakoś oderwać się od metina jakie gry polecacie aby mnie wciągnęły ostro i aby zapomnieć o metku ? Mogą być podobne, ważne aby było dużo graczy ;) Cs go mam także już odpada ;D 

/

Opublikowano

dwor 2

No proszę Cię... Daruj sobie, jeśli coś nie pasuje to po jaką cholerę komentujesz ?

Może Silkroad? 

Jest dużo graczy ? Są jakieś serwery, global czy jak  :) 

/

Opublikowano

dwor 2

No proszę Cię... Daruj sobie, jeśli coś nie pasuje to po jaką cholerę komentujesz ?

a bo mi sie nudzi

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

H1Z1,GTA V,FOOTBAL MANAGER 2016,FIFA 16- POLECAM

H1Z1 nie przypada mi do gusty, 5 nie pójdzie za mocne wymagania trochę brakuje, manager hmm jakoś mało przekonuje, w 16 się nagrałem :) 

Payday 2

Nie nie, nie lubię się skradać itp ;D nie przekonuje mnie ta gra :D 

Wiesz koleszko, ja serdecznie polecam całą serie Wiedźmina. Wakacje szybko miną.

probówałem ale nie czuję tej gry :D 

/

Opublikowano

NosTale? Grafika może Ci się nie spodobać, ale dla mnie i tak lepsze od metka.

CrossFire? Darmowa strzelanka, w której jest wiele trybów. Jak będziesz pobierał to zwróć uwagę, żeby europejskiego pobrać.

Opublikowano

CrossFire? Darmowa strzelanka, w której jest wiele trybów. Jak będziesz pobierał to zwróć uwagę, żeby europejskiego pobrać.

Nostale to grałem i wiem o co kaman :D tylko nie podchodzi, hmm a crossfire jakieś rangi są czy coś ?

/

Opublikowano

Nostale to grałem i wiem o co kaman :D tylko nie podchodzi, hmm a crossfire jakieś rangi są czy coś ?

Jakieś rankedy chyba są, ale nie ogarniam się w tym bo nie grałem sporo czasu. Oprócz tego są stopnie czyli poziomy za exp. Niżej masz jeden z nich. Są też osiągnięcia np. zabij tyle i tyle, zbierz tyle i tyle hajsu itp i za to dostajesz jakiś bonus. Dopowiem jeszcze, że jest sporo broni, które możesz mieć na zawsze lub na jakiś czas. Jest też tam coś takiego jak losowania w cs:go ze skrzynek, ale tutaj można je kupować za kase z gry. Jest oczywiście też opcja, żeby kupić lepsze, ale to za walutę premium.

833bc40d3f799ee3a4cd81b164f8e318.png

Opublikowano

Jakieś rankedy chyba są, ale nie ogarniam się w tym bo nie grałem sporo czasu. Oprócz tego są stopnie czyli poziomy za exp. Niżej masz jeden z nich. Są też osiągnięcia np. zabij tyle i tyle, zbierz tyle i tyle hajsu itp i za to dostajesz jakiś bonus. Dopowiem jeszcze, że jest sporo broni, które możesz mieć na zawsze lub na jakiś czas. Jest też tam coś takiego jak losowania w cs:go ze skrzynek, ale tutaj można je kupować za kase z gry. Jest oczywiście też opcja, żeby kupić lepsze, ale to za walutę premium.

833bc40d3f799ee3a4cd81b164f8e318.png

O to sobie sprawdzę ^^

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...