Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

14 dni ban za bycie wyzywanym?

Megocki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą zagrałem rankeda, gdzie już od samego startu, gdzie miałem 0/0/0 jungler zaczął bardzo negatywnie odnosić się do mnie, gdy poprosiłem o ganka, ponieważ po prostu zostałem bardzo counter picknięty i nie mogłem nawet pod wieżą farmić, ze względu na zasięg spelli przeciwnika. Gdybym się wychylił, to co chwilę przeciwny jungler czekał u nas w krzakach. Już po samej prośbie napisał żebym spierda.... . Po chwili na low hp zaczął chasować ich top lanera, który wszedł do nas do jungli, po chwili mój mid zaczął zbiegać do niego, ja nie mogłem ze względu na to, że miałem mało hp i zresztą pingowałem mu, żeby uciekał bo jest ss. Zginął, mój mid laner dostał asystę czyli tym bardziej przewaga wzrosła, a tamten mnie zaczął wyzywać. 

Po chwili miałem 0/2 bo mnie robili pod turretem więc do flejmu przyłączył się nasz adc, wyzywając mnie dosłownie od najgorszych, żebym grę odinstalował. Zmutowałem ich ale całą grę pingowali mi po linii. W końcu nie było sensu iść na mida więc zaczałem roamować po liniach, gdyż oni wchodzili już do naszej bazy. Oczywiście na midzie nikt przez całą grę nie pomógł nawet defować.

Tłumaczyłem im, żeby nie wrzucali na mnie i dlaczego przegrałem linię. Dodatkowo adc pisał ciągle że dlatego jestem w silver ciągle ( on w gold) . No sorki, dopiero zaczynam przygodę z grą więc mogę nie być profesjonalistą ale na mój rozum, to mid lane jest ważny a tym bardziej team play. Gra się drużynowo jeżeli się chce wygrać.

Po grze dostałem bloka za 14 dni za toxic, WTF?  A no i pisali oczywiście spam żeby mnie raportować. Nie wyzwałem nawet raz żadnego z nich.

Uciekam z nordica bo tragedia.

Opublikowano

Skopiuj całego bana i prześlij tu =) 14 dni nie dostaje sie od razu tylko po 2 banach na chat, więc i tak i tak flejmiłeś. Ale daj nam najpiew całą rozmowę z gry =)

Opublikowano

Ale mnie w*****a takie cos. Co z tego, ze LoL z zalozenia jest gra druzynowa? Wiesz dlaczego na pewnych liniach gra sie solo? Bo taka jest rola i powinno sie pokazac swoje umiejetnosci 1v1, a nie od startu gry o ganki plakac.

Jungler nie jest od wygrywania linii bo Ty nieistniejaca kontre dostales. Kontra utrudnia laning phase, ale sa szanse na wygranie/przezycie. Jesli postawisz 2 swietnych graczy na match up Zed vs Kayle, to jak myslisz kto wygra? Pewnie uwazasz, ze Kayle bo tak lolcounter mowi? A nieprawda bo wygra lepszy gracz.

No juz sie wyzalilem tym co mnie denerwuje. Co do kwestii bana to na bank za darmo nie jest. Na pewno przy zalogowaniu masz logi z twoim flamem i na pewno jest tam jakis negative attitude.

Opublikowano

Też dostałem bana na 14 dni, 100% musiałeś również zwyzywać. Wystarczy niefortunnie trafić na premade i masz przesrane, zreportują Cię i banicja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Lol bana na 14 dni nie dostaje sie za darmo xD sam dostalem na 14 kilka miesiecy temu bo wyzywalem jak pojebany :DD wklej logi z chatu to zobaczymy ;)).Czemu uciekasz z nordicka xD? myslisz ze na innym serverze beda robic ci loda za to ze fedujesz :D??? 

Opublikowano

Najpier musiałeś dostać mniejsze kary, poprostu napisales "fu*k you" albo coś w tym stylu byli w premade  i cię zreportowali.. ;p Niestaty taka gra ;p

Opublikowano

No ale po co piszesz o tym tutaj... Flejmisz = masz bana. Uważasz że pomyłka ? Piszesz do riot. 

Wytrzymaj te 2 tygodnie skoro nie potrafisz się zachować grając w głupią grę dla zabawy.

Opublikowano

Bycie wyzywanym nie usprawiedliwia wyzywania. Jest to bardzo ważna zasada, której ogromna większość społeczności LoLa nie rozumie. Tylko sobie obrzydzacie grę - zamiast wyzywać, mutuj. Potrzebujesz przeklinać, to idź grać w CSa :)

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...