Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad w ladowaniu mapy/detali

Gonzo097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem http://images.akamai.steamusercontent.co...61E811536/ widoczny na screenie detale mam na low wszystko po ostatniej aktualizacji takie cos sie dzieje na dodatek gdy spadam na spadochronie i zlece na ziemie niemoge sie ruszac tak samo otwierac drzwi podnosic itemow ani wchodzic do auta dopiero za ktoryms razem jak klikne e przegralem juz w te gre prawie 100h i niemialem takiego problemu prosze o pomoc

takie mam ostawienia w useroptions

[Rendering]
EffectsQuality=1
OverallQuality=-1
TextureQuality=1
ShadowQuality=0
FloraQuality=1
RenderDistance=400.000000
UseDepthOfField=0.000000
Gamma=0.000000
MaximumFPS=-1
UseLod0a=0
Smoothing=0
ModelQuality=1
FogShadowsEnable=0
AO=0
VerticalFOV=70
LightingQuality=0
ParticleLOD=0
VSync=0

Opublikowano

Na tym screenie jesteś pod teksturami czy na? Samochód jechał normalnie czy latał? - Jeżeli byłeś pod teksturami i latałeś to masz problemy z internetem. Tak samo podnoszenie przedmiotów, problemy ze spadochronem i otwieranie drzwi, po ostatniej aktualizacji wszystko wykonuje się prawie natychmiastowo czyli prawdopodobnie problem leży po stronie Twojego internetu.

Opublikowano

Na tym screenie jesteś pod teksturami czy na? Samochód jechał normalnie czy latał? - Jeżeli byłeś pod teksturami i latałeś to masz problemy z internetem. Tak samo podnoszenie przedmiotów, problemy ze spadochronem i otwieranie drzwi, po ostatniej aktualizacji wszystko wykonuje się prawie natychmiastowo czyli prawdopodobnie problem leży po stronie Twojego internetu.

jak jechal ktos to bylo ok jak ja jechalem spadalem pod ziemie tym autem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...