Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Aka's Yasuo, problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnimi czasy mam problemy z owym skryptem, otóż gdy trzymam spację czasami skrypt nie działa poprawnie, nie castuje w ogóle E na miniony, żeby dostać się do wroga i w ogóle lipa, ale dzieje się tak tylko co jakiś czas, na początku gry skrypt działa normalnie, potem przestaje działać, potem znowu działa i tak w kółko... Dodam, że chodzi tylko o combo, bo last hity i wave clear działają jak powinny. Proszę o pomoc,

bo nie mogę grać na swoim ulubionym skrypcie.  :D

Life  <  League of Legends

Opublikowano

Może spróbuj przeinstalować skrypt, to powinno Ci pomóc.

Napisz, czy pomogłem.

Naprawdę uważasz, że już tego nie próbowałem? Uprzedzając Twoje pytanie - Nie, nie pomogło. 

Opublikowano

Człowieku używaj innego skryptu.. to że skrypt ma najwięcej plusów nie oznacza, że jest najlepszy. Jego skrypty sa outdated.. niby 8 dni temu akurat pod Yasuo był tykany przez niego ale sam tam napisał, że Q naprawione być może. Pamiętam jak jeszcze aktualizował wszystkie skrypty to jego J4 praktycznie ciągle failował combo E+Q.

TheNewYasuo lub PortAIO sprawdź sobie na customku.

Opublikowano

Człowieku używaj innego skryptu.. to że skrypt ma najwięcej plusów nie oznacza, że jest najlepszy. Jego skrypty sa outdated.. niby 8 dni temu akurat pod Yasuo był tykany przez niego ale sam tam napisał, że Q naprawione być może. Pamiętam jak jeszcze aktualizował wszystkie skrypty to jego J4 praktycznie ciągle failował combo E+Q.

TheNewYasuo lub PortAIO sprawdź sobie na customku.

Ewidentnie masz rację, TheNewYasuo wymiata, dopiero jakiś czas temu sobie przetestowałem. Naprawdę dzięki za pomoc, do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...