Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tokeny, topory Draven'a oraz MK LOL.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do was kilka pytań :

1. Czy za zdobycie rangi S-/S/S+ na mapie 3v3 championem z 5 poziomem maestrii, dostanę tokeny umożliwiające mi awans na poziomy 6 oraz 7 ?? 

2. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć zależność bądź mechanikę z jaką działają topory Draven'a ? Chodzi o to dokładnie aby ktoś mi opisał od czego zależy gdzie topór upadnie ponieważ czasem upada mi on w bardzo dobrym miejscu a czasem pod nogi lub za postać ... ( proszę nie pisać głupich odp typu: "tam gdzie to żółte kółeczko się pojawi" bo chodzi mi tu o kontrolę kierunku spadania toporów) 

3. Czy MK LOL (Jogo) wciąż jest zabronione ? + Czy wgrywanie custom skinów również jest zabronione ? 

Pozdrawiam ! 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

2. Kiedyś jak mainowałem Dravena zauważyłem, że jeśli rzucam topór i zanim doleci klikam za siebie to topór leci za mnie, jeśli klikne przed siebie to tam leci topór. Trzeba to wyczuć i później wchodzi w nawyk.

Opublikowano

1. Nie jestem pewny

2. Jest to całkowicie losowe, lecz kiedyś wyczujesz i bez patrzenia będziesz wiedział, trening czyni mistrza.

3. MK JOGO jest legalne, Riot dawał nawet unbany ( zmieniła się polityka Riotu ), lecz już nie działa. Twórcy zamknęli całą aplikację.

Opublikowano

2. Jest to całkowicie losowe, lecz kiedyś wyczujesz i bez patrzenia będziesz wiedział, trening czyni mistrza.

Prosze cie... topory leca w kierunku w ktorym zrobiles krok w czasie jego lotu.

Opublikowano

A czy jest jakiś program typu MKJogo który zmienia skiny ale nie customowe tylko te oficjalne ? 

Opublikowano

A czy jest jakiś program typu MKJogo który zmienia skiny ale nie customowe tylko te oficjalne ? 

W niektórych cheatach jest opcja zmiany skinów, ale teraz Ci dokładnie nie powiem, sorka.

Opublikowano

W niektórych cheatach jest opcja zmiany skinów, ale teraz Ci dokładnie nie powiem, sorka.

Oczywiście chodzi mi o legalna podmianę bez możliwości bana. 

Opublikowano

2. tam gdzie idziesz po komendzie ataku

3. SkinPreview

Właśnie dosłownie przed chwilą znalazłem ten program "SkinPreview" tylko jednego mi brakuje.. nie ma splashartów ;/ wiecie może czy będzie to poprawione bądź czy można poprawić ? 

Opublikowano

2. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć zależność bądź mechanikę z jaką działają topory Draven'a ? Chodzi o to dokładnie aby ktoś mi opisał od czego zależy gdzie topór upadnie ponieważ czasem upada mi on w bardzo dobrym miejscu a czasem pod nogi lub za postać ... ( proszę nie pisać głupich odp typu: "tam gdzie to żółte kółeczko się pojawi" bo chodzi mi tu o kontrolę kierunku spadania toporów) 

Przybliżone miejsce do tego, gdzie klikniesz myszką po rzuceniu topora.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Czy za program SkinPreview banują czy już nie ? 

Co do tych toporów da rade jakoś wyuczyć się jednego sposobu czy za każdym razem jest inaczej ? 

Opublikowano

Witam,

mam do was kilka pytań :

1. Czy za zdobycie rangi S-/S/S+ na mapie 3v3 championem z 5 poziomem maestrii, dostanę tokeny umożliwiające mi awans na poziomy 6 oraz 7 ?? 

3. Czy MK LOL (Jogo) wciąż jest zabronione ? + Czy wgrywanie custom skinów również jest zabronione ? 

Pozdrawiam ! 

1. Prawdopodobnie tak.

2. Topory lecą w tę stronę, gdzie ostatnio kliknąłeś od komendy ataku, tzn. jeżeli uderzysz i klikniesz w lewo jako komendę ruchu, to topór poleci w lewo.

Czy za program SkinPreview banują czy już nie ? 

Co do tych toporów da rade jakoś wyuczyć się jednego sposobu czy za każdym razem jest inaczej ? 

Nie wiadomo, ja osobiście korzystam z tego odkąd program został stworzony i nie dostałem jeszcze bana ani nic.

Opublikowano

2. Topory lecą w tę stronę, gdzie ostatnio kliknąłeś od komendy ataku, tzn. jeżeli uderzysz i klikniesz w lewo jako komendę ruchu, to topór poleci w lewo.

A jak nie klikniesz nigdzie to gdzie poleci?

Opublikowano

A jak nie klikniesz nigdzie to gdzie poleci?

Bardzo blisko Ciebie albo w to samo miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...