Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z błędem Out of memory

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! od ostatniej aktualizacji mam z rustem same problemy, nie mogę już grać na ultra, bo gdy tylko dołączę do serwera wyłącza mi się gra i steam, oraz wyskakuje mi problem że w systemie brakuje pamięci, do tego windows strasznie się buguje, nie doczytuje menu, zacina się, czasem na prawej stronie ekranu potrafi wyskoczyć czarny pasek, pomaga tylko restart. na niższych ustawieniach mogę pograć, ale też potrafi mi wywalić ten error. W innych grach tak nie mam, takie rzeczy dzieją się tylko podczas gry w rusta. Poprzednio wszystko miałem ustawione na max i gra śmigała

Windows 8.1

Ram 8gb

i5 4590

gtx 970

Opublikowano

Napisz do dewelopera specyfikację i, że występuje taki problem bo my tu ci raczej nie pomożemy... to on musi naprawić grę i wydać patcha.

Opublikowano

Już był ostatnio taki problem. Z tym nic nie można zrobić. Spróbuj sobie zagrać na low, aż do wydania patcha, który to naprawia. Nie jesteś jedyną taką osobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...