Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube/Zarobki - POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu założyłem konto na YouTubie i zacząłem dodawać różnego rodzaju filmiki, lecz nie mam pojęcia jak działa zarabianie na reklamach. 

Mam partnerstwo z YouTube oraz konto na AdSense, lecz nie wiem czy jest one połączone z kontem na YouTube.

Szacowany zarobek z reklam to coś koło 3$ a przychód z reklam to 5$ lecz w AdSense widnieje tylko 0.00.

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mam sprawdzić ile dokładnie mój filmik zarabia oraz kiedy te dane nie będą szasowane i gdzie mogę sprawdzić ile faktycznie zarobiłem?

W załączniku dodałem dane z AdSense, jeżeli tam nie ma wpisanych żadnych zarobków znaczy to że konta nie są ze sobą połączone? jak to wszystko działa? :D

post-1413335-0-95683800-1468050228_thumb.png

Opublikowano

A zarobki przypadkiem nie zaczynają się od 100k subów?

Bzdura.

zarobki naliczane są wtedy gdy ktoś kliknie w reklame lub w przypadku video reklamy obejrzy całą

Bzdura.

Top: Szacowany zarobek nijak ma się do prawdziwych zarobków. Możesz mieć 5$, a fizycznie 0$. Te szacunki nie biorą nawet pod uwagę czy masz zarabianie włączone, czasem są naliczane z opóźnieniem, ale z tego co wiem nie odświeża się to raz w miesiącu, znacznie częściej. Na początku miesiąca jest tylko zestawienie zarobków, a nie bieżące zarobki z nowych filmów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...