Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonament play

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część wszystkim, chcę wziąsc abonament w play, tylko że sprawa wygląda następująco, pół roku temu miałem u nich abonament ale przebywałem za granicą i zupełnie zapomniałem o płaceniu i sprawa trafiła do windykacji i dostałem 2k kary...

Splacilem to i teraz po pół roku chcę wziąść kolejny abonament i teraz mam do was pytanie, jaka jest szansa że mi go dadzą?

Opublikowano

Praktycznie żadne. 

Zapłaciłeś już  pierwszy i sam się spytaj operatora co dalej bo mogą ale i nie muszą sprzedać.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Praktycznie żadne. 

Zapłaciłeś już  pierwszy i sam się spytaj operatora co dalej bo mogą ale i nie muszą sprzedać.

To zdanie jest nielogiczne.

------------------------------------

Co do samego tematu, jeżeli spłaciłeś wszystkie zaległości, to wystarczy że przejdziesz się do punktu/salonu sieci PLAY i tam wszystkiego się dowiesz.

Opublikowano

Yatis nielogicznie to ty się wypowiadasz. Powtórzyłeś tylko moje słowa po swojemu. 

Skoro miał zaległości i spłacił to operator ma prawo mu odmówić albo nie odmówić kupna następnego abonamentu. Spyta się to się dowie sam. Fraudów nawet tych spłacających zaległości czasami traktuje się na specjalnych warunkach głownie odmawiając im kupna abonamentów z drogimi telefonami. Sam abonament może kupić. 

Ma prawo też dać mu specjalne wyższe warunki kupna abonamentu np kaucje dodatkową za abonament czy telefon. 

Opublikowano

Po to żeby ktoś taki jak ty wypisywał potem głupoty i bezsensy że prepaid lepszy.

\Abonament jest bardziej atrakcyjny cenowo dla używających telefonu w odróżnieniu do tych którym służy do zabawy czy internetu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...