Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS pod serwer testowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo potrzebuje jakiegoś vps żeby tworzyć na nim pliki etc. Chodzi o to żeby pomieścił jakieś 10os. Za każdy przydatny linkacz daje łapki w góre Keepo

Opublikowano

blazingfast.io polecam - najtanszy vps 5 euro wiec nie duzo. Pomieści on spokojnie tę ilość osób a na dodatek masz możliwość wyboru systemu freebsd specjalnie dostosowanego pod serwer metin2, nie musisz instalować mysql.

Jeśli już się zdecydujesz to tylko aktualizujesz porty. po czym wpisujesz mysql -p w putty, klikasz enter(Nie ma hasła) i wtedy zakładasz userów mysql pod metka(np. root/mt2)

JFf7oYo.png

Opublikowano

Mintshost XDDDDDDDDDDD Co ty jemu polecasz :D Chcesz go zabić? :D Kupiłem tam VPS'a i stoi od 3 tygodni bo go zrestartować się nie da :D

Dokladnie, a za reinstall chcą 25zł :)

/Polecam blazingfast, masz pełen dostęp do usługi i kosztuje 20zł (5 euro).

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Mintshost XDDDDDDDDDDD Co ty jemu polecasz :D Chcesz go zabić? :D Kupiłem tam VPS'a i stoi od 3 tygodni bo go zrestartować się nie da :D

jak sie nie umiesz dogadać to może i chcą te 25zł :O

Ja jak miałem na blazingu to łącze strasznie muliło, więc chyba najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby OVH bądź kimsufi ;)

Opublikowano

Ja też polecam mintshost, hm ja tam mam VPSa od prawie roku na linuxie fakt ale jest ok. 

Wiesz, że jak zainstalujesz VPSa to trzeba odpowiednio go przygotować by dobrze Ci służył? ;-)

Po co reinstallować? jak ktoś to robi to no widać że nie potrafi zadbać o system itd ;-)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...