Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu to tyle kosztuje?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jedni chcą szybki/łatwy hajs, a drudzy są idiotami. Przypomniało mi się na alledrogo:"Słoik z powietrzem, którym oddychał Jezus." :P

Opublikowano

Łatwy zarobek na osobach, które nie mają pojęcia o sztuce. Nie zdziwiłbym się gdyby ta praca była robiona 10 minut =)

Opublikowano

takie czasy

prawda taka, że jak jak jakiś gm z tego forum się wysra na kartkę i to rozsmaruje, to niektórzy z tego forum by to kupili za -% na pasku

Opublikowano

To ma być sztuka? Wielcy malarze w grobach się przewracają. Wolałby na wódę wydać tą kasę, ale nawet nie piję. 

Deus vult

Opublikowano

Czemu kosztuje... bo ten świat schodzi na psy...

A co do komentarza Wojciecha to popieram, mój brat potrafi zrobić coś więcej niż narysowanie paru czarnych kwadratów...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

A kogo to obchodzi co ty kupisz, nie chcesz mieć to nie kupujesz a nie pieprzysz androny że zrobisz lepszy. Sztuką jest sprzedać takie nic za jakieś pieniądze.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie wiem czy bym się zdecydował wydać na to 750 zł... Booże żeby to chodziaż ładniejsze było masakra :D

Opublikowano

nie lecą za to żadne hajsy zjeby bo nikt tego nie kupuje, rownie dobrze moge nasrac do słoika i wystawić to za 10 tysięcy, czy to będzie znaczyło, że moje gówno jest warte 10 tysięcy bo stoi na aukcji w internecie? nie.

Opublikowano

Bo ktos kto to pewnie zrobil czy cos, uznal ze tyle warte/chce za tyle sprzedac i tyle? To nie sklep zwykly, gdzie ceny raczej sa narzucone z gory. (1kg soli nikt nie kupi za 50zl). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Bo ktos kto to pewnie zrobil czy cos, uznal ze tyle warte/chce za tyle sprzedac i tyle? To nie sklep zwykly, gdzie ceny raczej sa narzucone z gory. (1kg soli nikt nie kupi za 50zl).

Jak powiesz ze to "eko-sól" to bym się nie zdziwił jakby dali xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...