Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Azir vs Taliyah

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam zamiar zrobic nowe konto ( perm ups ). Do tej pory mainowałem Rengara, ale mi go zmieniają, więc szukam nowego maina i myślałem nad Azirem lub Taliyah. Obiema postaciami świetnie mi się grało, nie potrafię zdecydować. Co myśliscie? Która postać?

Opublikowano

Zdecydowanie Polecam Azira , Pomimo Częstych Bugów... jest to jeden z najlepszych Miderw na daleki Dystans + ma Swoje Świetne Ult Którym Możesz Uratować Tyłek całemu swojemu Zespołowi

Opublikowano

Postaci są na wielu poziomach do siebie podobne, przez co jest to kwestią gustu.

Tay jest obecnie OP, bo ma trochę za duże ap ratio. Najważniejszą rzeczą jest tutaj, tak jak w przypadku Azira, positioning. Statyczne wystrzeliwanie rocków wymaga tego. Tay bardziej gra dla drużyny, niż drużyna dla niej.

Azir jest champem, który prawdopodobnie nie otrzyma w przyszłości dużego nerfa. Mechanika żołnierzy jest unikalna i trudna do opanowania, tak jak niektóre rzeczy na Tayla. 

Oba championy mają niesamowicie wysoki master cap i wysoki skill cap. Sam wybrałbym Azira, ponieważ wolę jego mechanikę gry i wiem, że w soloq mogę polegać na sobie, nie na drużynie.

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...