Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierw skille czy poziom?

xCLAYx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam woja 21lv i nie wiem czy expić dalej czy robić piewrw silne na G. Czy lvl ma coś do tego jak ku będą "wchodziły"? Czy lvl nie ma tu żadnego znaczenia ?

Opublikowano

Exp normalnie, skille zawsze nadrobisz. Poziom nie ma nic do skilli, jeśli chodzi o szansę na pomyślne przeczytanie ksiegi itd.

Opublikowano

Jeżeli grasz na pl-u to nie ma sensu żeby stać na jednym lvl i wbijać skilla na pewno nie na takim małym. Wbijaj lvl i czytaj powoli ku tak będzie najlepiej.

Opublikowano

A ja bym się nigdzie nie śpieszył jeśli to jest twoja jedyna postać (czytaj główna). Przy dobrym pomyśle na takim 42 lvlu można nie gorzej zarabiać jak na takim 75, więc zawsze możesz na spokojnie stanąć na 35-55 i czytać dwa bądź trzy skile :)

Opublikowano

Nie no jak lv nie ma znaczenia do wbijania ku to expie ile dam rade na silnym m1 ^^ Codziennie będę czytał 1 książke z silnego a z czasem też z duchowego. Daleko tak nie zajade bo bez boja też będzie cieżko ale może 40 dam rade wbić :) Dzięki za rady chłopaki !

Opublikowano

Na 21lvl masz mało zarobów ( jedynie m1 i m2 jeśli dasz radę) ja bym Ci polecał stanąć na 35lvl, zrobić bojowca. Co do zarobków na 35lvl:

- Metki w m2

- Dolina orków ( Metiny 45lvl, wódz orków, zęby do biologa, księgi klątw i ogony węża)

- Kopanie rud kilkoma kontami ( np. Ty+ buff )

- Sprzedawanie odłamków do alchemii

- Robienie i sprzedawanie odłamków energii ( potrzebne do ulepszeń zbroji i miecza na 105 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...