Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmieszne, zamiast samemu kliknąć co kilka godzin trzeba aż robić ptogram by to robił !!

ze skryptu widze ze cały czas bedzie oddawany praktycznie cały dostępny exp bo 9kk expa to chyba nie uzbierasz w 3 minuty

a i chyba metin2 musi byc w rozdzielczosci 800x600 tak by wynikało z rozkładu klików

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nom xD lepiej zrob co 20-30 min zeby oddawal Exp.

@Robem

No specjalnie wpisal 9Mln zeby caly exp MU Oddalo

A i pytanie czy to zalezne od Rozdzielczosci ekranu czyż też od samej Rozdzielczosci gry?

Opublikowano

gry , ale bez zadnych parametrów będzie pod uwage brało rozdzielczośc ekranu , no i zeby koordynaty zawsze były identyczne za kazdym uruchomieniem skryptu nalezy dodac na poczatku

To jest ukryta treść, proszę

i jeszcze jeden dodatek sprawdzający akrywnośc okna aplikacji , nalezy go dopisać przed wczesniejszym skryptem :)

sprawdza oktywność okna, jeśli jest to skrypt zaczyna działać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to ma byś zawsze na początku bo to zmienne i opcje dla funkcji

współrzędne uzyskasz z Au3Info jest w katalogu AutoIt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Zamiast mousemove zrob tak

MouseClick("left","wpolrzedne","wspolrzedne")

Nie wiem czy tak ale dawno nie programowalem w autoit.

699633491.png

Moje %% : )

10%[V]

20%[V]

30%[V]

40%[V]

50%[V]

60%[X]

70%[X]

80%[X]

90%[X]

BAN [[XXX]

Jesli ci sie podoba moja sygna daj 5* i ++; ) i zostaw slad po sobie ^^

Opublikowano

Heh. Mój skrypcik. xD (a ustawione na 3 minuty było bo miałem postawione w łatwym lochu na 10 lvl-u z EQ +9 na Exp bocie i exp leciał błyskawicznie/a to 900000000 było aby oddał cały Exp.. ) 

Opublikowano

@może off może nie:

yackraymund proszę, używaj znaczników code, łatwiej jest rozpoznać gdzie jest fragment kodu.

a co do samego skryptu to czemu niby szybciej jest z mousemove?? omg może po prostu podnieca was patrzenie jak myszka sama sie porusza... samo mouse click też zadziała jeśli poda się współrzędne a jeśli już używać mousemove to po chuj pisać współrzędne w mouseclick?? współrzędne w mouseclick są parametrem dodatkowym, NIE WYMAGANYM (sry za caps ale nie moge juz...) więc wystarczy samo:

a tutaj taki mały pojazd kodera:

Po kiego chuja to wszystko jeśli można zapytać?? Po pierwsze to dzięki tej pierwszej linijce cała reszta jest bez sensu (skrypt i tak czeka zanim okno gry będzie aktywne...), a po drugie można to zrobić krócej:

Dobra, lecimy dalej, po co ten global??

Za mało syfu w pamięci? Po prostu dać zmienną przed kod i po sprawie.

Wybaw nas panie, przecież jak ktoś odpala grę to raczej jest na tyle inteligentny że wie w jakiej rozdzielczości ją odpalił. Żebyś chociaż użył tego kodu do automatycznego ustawienia koordów, ale nie! Po prostu kolejne wkurwiające okienko. Do kosza.

Chyba jedyna słuszna część kodu, zostaje.

Ok, ok ale co to pętla to kurwa nie uczyli(pomijam while bo to ci SciTE samo wstawia)? Własnoręcznie udusiłbym autora poradnika z którego się uczyłeś (bo nad takimi głupotami nie mogła pracować tylko jedna osoba). Po drugie źle zadeklarowane MouseClick - potrzebny jest przynajmniej jeden atrybut (bo skąd skrypt ma wiedzieć który przycisk nacisnąć?), no i po co MouseMove? Na prawde, jeśli podnieca was jak myszka sama 'chodzi' po ekranie to się przyznajcie.

Tutaj 'zoptymalizowany' kod (z 44 linijek na 30 razem z podpisami i bez syfu w pamięci):

And who is boss? xD

@down:

fakt, pomyliłem się przy pętlach bo źle coś policzyłem ;p poprawione teraz powinno działać (ofc nie sprawdzałem - nie gram w metina, koordy przepisałem z tego skrypta co przerabiałem). A pozatym po twoim podpisie myśle że już nie potrzebne

[New][Dl] Easymetin2,. 0.1.1.1320 Biała Lista I Oddawanie Expa, Spolszczony.!

No i jak nie działa to napisz może co sie dzieje, może log z kompilera jak nie kompiluje, albo error jakiś? Czy coś...

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...