Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum elitepvpers znalazłem mody do dekarona, zmieniające wygląd paru rzeczy w dekaronie, zresztą obaczcie sobie sami, mój problem polega na tym, żę jak chciałem sobie zmienić efekty świecenia broni to nie znalazłem plików do podmienienia, jeśli robił ktoś już kiedyś to może wie co zrobić. żeby zmienić wygląd tego co można podmienić.

MODY DEKARON

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

Na forum elitepvpers znalazłem mody do dekarona, zmieniające wygląd paru rzeczy w dekaronie, zresztą obaczcie sobie sami, mój problem polega na tym, żę jak chciałem sobie zmienić efekty świecenia broni to nie znalazłem plików do podmienienia, jeśli robił ktoś już kiedyś to może wie co zrobić. żeby zmienić wygląd tego co można podmienić.

MODY DEKARON

Wszystko jest opisane .Wystarzy umiec czytac ze zrozumieniem i oczywiscie znac podstawy aniegielskiego :)

Opublikowano

Oczekiwałem wyjaśnienia co zrobić, żeby podmienić np. na nowe glow efekty, jeśli wiesz jak to zrobić to wyjaśnij mi jak, bo ja z angielskim to raczej tak średnio, a jeśli nie wiesz jak to w ogóle się nie odzywaj, ja oczekiwałem wyjaśnienia po polsku, a nie pouczenia, które nic mi nie daje.

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

Wszystko jest opisane .Wystarzy umiec czytac ze zrozumieniem i oczywiscie znac podstawy aniegielskiego :)

"aniegielskiego" to ja w ogóle nie znam. Jeśli chodzi o te mody mają zastosowanie tylko na prywatnych serverach jeśli chciałbyś uzyskać taki sam efekt na Europejskim Dekaronie raz ze musiałbyś mieć wypakowane pliki z pack.d00 itd, a dwa, że jest z tym trochę kombinowania więc wedlug mnie szkoda zachodu. Do tego dochodzi też fakt, że gra staje się bardziej "wymagająca" sam klient gry znacznie dłużej się ładuje tak samo jak mapy, gdy na ekranie dzieje się "troszkę więcej" gra sie przycina nie zależnie od tego jaki masz sprzęt po prostu klient gry nie radzi sobie.